trustright
Centipat
Daha fazla
RMA raporu satıcıya ispat amaçlı verilerek seçimlik hakkınızı uygulatabileceğiniz bir rapor. Üzerinde iade işlemi için onay vb. yazmasına aldanmayın. Bu raporu satıcıya iletirken mutlaka iade istemediğinizi ve THH kararı doğrultusunda değişim seçimlik hakkınızı kullanmak istediğinizi belirtin. Bu seçimlik hakkınız dışında bir işlem uygulanırsa da kesinleşmiş THH kararının icrası ile bu kararı işleme alacağınızı eklemeyi unutmayın.Hocam servis dönüş yaptı cihazı göndermemi ardından RMA raporu vereceğini belirtti.
Merhaba,
Lütfen ürünü bu mail çıktısı ile birlikte, full kutulu ve aksesuarlarıyla beraber incelenmek üzere yetkili servisimize iletmenizi rica ederiz
Gerekli incelemelerin ardından RMA rapor hazırlanarak tarafınıza gönderimi sağlanacaktır. Ulaşan RMA raporu sonrası ürünü satın almış olduğunuz yerden iade sürecini gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca, ürünü gönderirken üzerindeki donanımların (RAM, HDD, SSD vs) eksiksiz ve Acer'a ait olması, ek olarak ürün kutu içeriğinde bulunan muhteviyatların eksiksiz olması gerekmektedir.
Aksi halde, ürün üzerinde tespit edilen eksik donanımların ücretlendirilmesi, tarafınıza rücu edilecektir.
Saygılarımızla
Acer Hukuk İşleri
Hocam servise göndermek için arayıp gönderi kodu istediğimde kod vermediler ücreti benim ödeyip göndermem gerektiğinin söylediler. Bende garantili ürün neden ücret ödeyeyim diye sorguladım. Tüketici hakem heyeti kararı olduğu içinmişTamam deyip kargoya gittim daha önceden gönderdiğim servise tekrar göndereceğimi kodu unuttuğumu söyledim. Şu an kargoya verdim tekrar her şeyin resmini çektim. Hocam ben Acer markasının servisi kadar lanetli bir servis görmedim. Markaya yazık oluyor. Bakalım oraya ulaşınca ne olacak.
Ayrıca tekrar söylediğim gibi bu işlemi yapmanıza gerek yok. Kararı direkt olarak satıcıya iletip uygulamamaları dahilinde uyarıda bulunarak icra yolu ile zorla uygulatabilirsiniz. Bu konuda üzerlerine giderek hakkınızı savunmanız ve hayır cevabını kabul etmemeniz gerekiyor. Size gönderilen yanıt çerçevesinde de işlemi devam ettirebilirsiniz tabii ki bu size kalmış.