Tüketici hakem heyeti süreci

Etonon

Hectopat
Aylar öncesinde servise yollamış olduğum Gigabyte anakart gereğinden çok gecikmişti bu sebeple tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Haftalar sonra geç de olsa ürün yollanmıştı ve sorun çözülmüştü. Bugün 0535'li bir numaradan telefon geldi ve tüketici hakem heyetinden aradığını, dosyayı kapatabilmek için ürünü göstermem veya fotoğrafını atmam ayrıyeten anakartın seri numarasını vermem istendi. Dolandırıcılık olma ihtimali ne kadardır? Bunu yapmazsam herhangi bir para cezası alır mıyım?

Aylar öncesinde servise yollamış olduğum Gigabyte anakart gereğinden çok gecikmişti bu sebeple tüketici hakem heyetine başvurmuştum. Haftalar sonra geç de olsa ürün yollanmıştı ve sorun çözülmüştü. Bugün 0535'li bir numaradan telefon geldi ve tüketici hakem heyetinden aradığını, dosyayı kapatabilmek için ürünü göstermem veya fotoğrafını atmam ayrıyeten anakartın seri numarasını vermem istendi. Dolandırıcılık olma ihtimali ne kadardır? Bunu yapmazsam herhangi bir para cezası alır mıyım?

Hocam ürünü göstererek nasıl bir dolandırıcılık yapabilirki.

Seri numarasını göstermeden bence bir fotoğraf atılabilir.

Öncesinde karşı taraftano kurumdan aradığına dair bir kanıt da istenebilir tabii.

Kartvizit fotoğrafı vs

Hocam ürünü göstererek nasıl bir dolandırıcılık yapabilirki.

Seri numarasını göstermeden bence bir fotoğraf atılabilir.

Öncesinde karşı taraftano kurumdan aradığına dair bir kanıt da istenebilir tabii.

Kartvizit fotoğrafı vs

Dediğiniz gibi yapayım madem. Fotoğraftan değil de seri numarasından sorun çıkabilir diye düşündüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı