Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

300TL ekstra hediye çekini neden verdiklerini anlamadım ancak 2600TL ile farklı bir marka da tercih edebilirsin elbette.
Aslında ellerinde aynı cihaz olmadığı için para iadesi yapacaklarını söylediler. Bende 2300 TL geri alırsam aynı özellikte başka bilgisayar alamıyacağımı malum doların yüksek olduğunu söyledim. THH para iadesi yerine cihazın aynı özellikte ya da üst model verilmesini gerektiğini söyledim. Bende Lenovo olan cihaz 2600 TL idi bende onu gösterdim. İademi aştığı içinde hediye çek verip fiyatı üzerinden ek ücret vermeden alabileceğini söylediler. Genel müdürlükten aramışlardı bende öyle söyleyince öyle dediler. Lenovo olan modelin aynı özellikte bilgisayarı vardı.

Anladım, mantıklı olanı yapmışsın. Eğer 2600TL fiyata aynı performansta ancak en azından daha yeni nesil işlemci mimarilerini barındıran, bilindik bir markanın ürününü satın alabiliyorsan THH ile değişim gibi durumlara hiç girme derim. Direkt olarak para iadesi + hediye çekinden faydalanıp sıfır, el değmemiş bir dizüstü sisteme kavuş. Hakkını zaten almış olacaksın

Ürünün şuan fiyatı arttı fakat ben Cuma gününde indirimde iken kararımı iletmiştim. Fakat kimse geri dönüş sağlamadı ve işlemde başlatmadılar. Sorun çıkarmaz dimi?

Senin için fiyatı tekrar düşüreceklerini sanmıyorum, arayıp konuşmak lazım. Eskiden kullandığın cihazın marka modeli neydi bir yazar mısın? Bu fiyata neler alınabiliyor bir bakalım.

Senin için fiyatı tekrar düşüreceklerini sanmıyorum, arayıp konuşmak lazım. Eskiden kullandığın cihazın marka modeli neydi bir yazar mısın? Bu fiyata neler alınabiliyor bir bakalım.
Acer Aspire 3 A-315_41G Ryzen 2200u ve AMD 535 grafik kartı vardı. Bu performansı verebilecek başka bir bilgisayar varsa önerebilirsiniz.
Murat Bey önerdiği bilgisayar var fakat eklemem gerekir mi bilmiyorum.

Aslında 300 veren 500'de verir biraz dişinizi gösterip sattığınız mal bozuk sizi şuraya şikayet ederim buraya şikayet ederim deyip halk arasındaki tabirle çingenlik çıkarsaydınız daha fazla para alabilirdiniz gibime geliyor

Hepsiburada'daki Lenovo 2700 civarı gördüğüm kadarıyla, direkt olarak o modeli talep edersen yardımcı olabileceklerini düşünüyorum; yakın bir zamanda indirime girdiği notunu da eklersen.

En kötü ihtimalle 100TL daha ekler sıfır dizüstü bilgisayarına kavuşursun. Mağduriyetin büyük oranda ortadan kalkmış olur her halükarda.

Murat Bey'in önerdiği ekran kartı iyi işlemci zayıf. Lenovo benim eski cihazla aynı fakat bunda DVD, 2 3.0 ve USB Type C var fakat o kadar önemli değil ama ek girişler olması hoşuma gitti. 8GB 2400Mhz CL 17 bellek RAM var sitesinde baktım aldığım RAM'de uyumlu. Ben onu Cuma günü bildirdim ve her gün arayıp talebi bildirdim geri dönmeleri için. Haftasonu girdiği için belki dönmediler yarın dönerler herhalde. Bir şey bulabildiniz mi?
Düzenleme:

Evet arkadaşlar fiyatı artan ürün için 300 TL olan çek 500.01 TL olarak verecek. 2 gün içerisinde hesabıma para iade edince çek aktif olacak. 2799 TL almış olacağım Lenovo cihazı. İnşallah ümit ediyorum ki sorun çıkmaz cihazdan. 8GB RAM de uyumlu 12GB RAM yapacağım sistemi.

Son düzenleme:
Probleminin çözülmesine sevindim, para iadesini hesabında görmeden paçaları sıvamayalım tabi
Para iadesi alınca - ürünü sipariş edip eline geçince yine haberdar edersin.

Probleminin çözülmesine sevindim, para iadesini hesabında görmeden paçaları sıvamayalım tabi
Para iadesi alınca - ürünü sipariş edip eline geçince yine haberdar edersin.
2600 TL bu PC alıyorum. GT940MX den iyi mi? İşlemcisi darboğaz yapar mı? Teknik olarak MX150'den iyi gözüküyor fakat neden FPS karşılaştırmasında MX150 daha iyi gözüküyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…