Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Hakem Heyeti'nden aradılar. Servis formunu istediler. Bilirkişi ile konuştum, o yollayacakmış. Unutkanlık işte.

Bilirkişinin eli yoğundu, unuttu herhalde. Yine de asıl kusur sende, işini son güne veya başkasının insafına bırakmayacaksın Merakla bekliyorum sonucu.

Bilirkişinin eli yoğundu, unuttu herhalde. Yine de asıl kusur sende, işini son güne veya başkasının insafına bırakmayacaksın Merakla bekliyorum sonucu.
Sonuna kadar haklısın. Çok insaflı bir bilirkişiye denk geldim, çok şükür. Hakem Heyeti'nin özel olarak arayıp, servis formunun fotoğrafını atmamı istemesi de ayrı bir güzellik. Davayı ciddiye aldıklarını gösteriyor bu durum. Sözlerinde durdukları gibi olursa, en geç 15 Ekim'de karara bağlanması gerekiyor. En geç 3 ayda sonuca bağlanıyor, demişlerdi çünkü. Bu ay olacak olan toplantıda karara bağlanacak bence; en azından bunu biliyorum. Ben de merakla bekliyorum fakat kazanma ihtimalim %99.9

Dostum biz elimizden geleni yaptık, kazanırsak ne mutlu sana; ancak kazanamazsak lütfen evime suikast falan düzenleme bir gece ansızın

Evime bir kağıt postalanmadı. Tebligat adresinde Sakarya yazıyor ama onlar İstanbul'da ikamet ettiğim adrese gönderdiler galiba. Şuanda Sakarya'dayım.

Dostum yukarıdaki bilgi net bir tanım içermiyor işin doğrusu. Yapman gereken şey başvurmuş olduğun İlçe veya İl Tüketici Hakem Heyeti'ni mesai saatleri içerisinde arayıp başvuru numaran üzerinden bilgi talep etmek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…