Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Bu savunması istendi olayının yasal süresi 1 ay mı?

Trendyol savunmada "Elçiye zeval olmaz" dese de hem sipariş başı 55TL hediye vermesi hem de THH başvurusu başına THH kararında yazan miktarda zarara girmesi ile gereken dersi almıştır.
Daico'nun ise başlamadan yolculuğu son bulmuş görünüyor

Önemli olan firmalara; kafalarına göre hareket edemeyeceklerini göstermiş olmak. Diledikleri kadar sahte indirim yapsınlar, zarardan başka bir şey geçmez ellerine.

THH lehime karar vermiş tebligat bu gün geldi. Arayıp sordum satıcı tebligat henüz bize gelmedi, tebligat gelince telefonu isteriz firmaya göndeririz ücreti firma gönderir dedi. Süreç böyle mi işliyor ? Ücreti almadan cihazı teslim etmeli miyiz ?

Hayırlı olsun, güzel bir haber. Evet önce ürünü yollamanız gerekiyor. Paranızı zaten her türlü, söke söke alırsınız artık. Ama firmanın sizden, ürünü alabileceğinin garantisi yok Bu sebeple önce ürünü satıcıya güzelce göndermeniz gerekiyor.

Elden vereceğim cihazı lakib ben bana satıcının ücreti ödemesi lazım diye biliyorum iade eder yada etmez firmayla kendi arasında değil mi o

Sana satın aldığın mecra iade yapar; N11 - Hepsiburada gibi aracıların mantığı da budur. Ürünü başkası tedarik eder ancak güvenceyi bu firmalar taahhüt eder, sağlar.

Sana satın aldığın mecra iade yapar; N11 - Hepsiburada gibi aracıların mantığı da budur. Ürünü başkası tedarik eder ancak güvenceyi bu firmalar taahhüt eder, sağlar.
Satın aldığım yer ile aramdaki diyalog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…