Rehber Tüketici Hakem Heyetine Başvuru

Merak etme Konya Mi mağazası ise sıkıntı yaratmazlar, olayın saçmalığı 2020 yılında halen daha posta bekliyor olmamız. Yoktan yere süreci uzatıyorlar. İnternet üzerinden başvurunun hukuki ayağını kurdukları gibi internet üzerinden, açıklanan sonuca ulaşabilmenin de temelini atmaları lazım.

Bazı elektronik cihazlar malum 10-11bin Tl den yüksek fiyatı. Onlarda Thh lik sorun olursa Tüketici Mahkemesine mi başvuruluyor? Onlarda E-devlet ten oluyor muydu?

N11 Üzerinden 1 Satıcıdan 4 Milyara Yakın Asus Monütör Aldım,Rezil Sıkıntılı 1 Panel Denk Geldi Arkadaşlar
Eyvah Dedim Ama 14 Günlük İade Şansım Var Ürünü İnternetten Aldık Diye(Tabiki Böyle 1 Hak Tanımıyorlar)
Satıcı Kabul Etmeyiz Olmaz Devlet Vs Tanımam İade Almam Demeye Getirdi İşi
Bana N11 Den İade Açıp Gönder Asus Doa Raporu Olmadan Almam Dedi,Israr Ediyorum Yok Kesinlikle İade Almazlarmış Kralını Tanımam Diyor Çalıştıkıkları Yer Böyleymiş (Exa Pc)
Gönderdim Koca Kutuyu
Poşetleri,Koruyucu Muhafazlarına Kadar Tertemiz Gönderdim 3 Gün Kullanamadım Zaten Bu Kadar Para Ver Çekilcek Çile Değil Baya Baya Proplemi Var
Satıcı: Sıfır Olma Özelliği Kaybetti İade Almayız Dedi Ürün Eline Geçince
Ne Olacak Dedim ,"Asus Doaya Gönderiyoz Onlar İade Alırlar Diyor" Bana,Asus Doaya 1 Kere Gitti Gitmesi Gelmesi 1 Aya Yakın Alıyor Bende Bilmiyorum Doa Sürecini Hiç Başıma Gelmemiş
1 Kere Gitti Geri Geldi(Asus Asla İade Almıyor)
2 Kere Gitti Geri Geldi
3 Sefer Rma Kaydını Ben Açtım Bütün Sıkıntılarını Yazdım 1 Tane A4 Kağıdı Kadar Sıkıntısı Detaylarıyla Yazdım Asus Rma Kaydına ,3 Hafta Oldu Kargo Takip No Asus Rma no Bana Email Gelmedi Tabi,Aradım Servisi Asus Bize Kargo
Gelmedi Bilmiyoruz Diyor, Satıcıya Soruyorum Kurye Aldı Gitti Diyor Satıcı Beklememiz Lazım Diyor Ben Teslim Ettim Diyor ,Ama Teslim Edilmemiş Gözküyor Ups Kargo Takipde Hiç Hareket Yok 3 Hafta Olmuş Bu Arada ,Kargo Gelmez Diyorum Ne Olacak, Bekliyoruz Gelecek Diyor Asus ta Diyor Satıcı Şahıs Ben Teslim Ettim Kargoya ,Asla Kabul Etmiyor Asusun Verdiği Ups Kargo Takipnoyu Arkadaşlar
3 Aylık Süreç Bu.Şimdi Bunlar Koca Deve Gibi Kutuyuda Kaybettiler Kargoda Ne Olacak Cevap Ver Diyorum Susuyor Cevap Vermiyor WhatSap Konuşmalarımzda Arkadaşlar "Ben Verdim Kurye ye Gelecek Bekle Diyor Bize"

Ben Bunları Derhal Tüketi Haklarına Vermek İstiyorum Ama Kimi Verecem 3 Ay Olmuş Satıcıyımı Verecem,Asusumu Verecem Bilmiyorum Bilen Ustalar Dan Yardım İstiyorum Ne Yapmam Lazım
Satıcıyımı Verim,Asus İstanbudaki Servisimi Hiç Bilmiyorum 2 Side Birbirinden Rezil Haldeler Satan Kişi Kesinlikle İade Almayız Diyor, Bunlara İade Aldırmak İstiyorum Çünkü Berbat Rezil 1 Panele 4 Milyar Verip Kullanmak İstemiyorum Durum Budur

Yazarken Yoruldum Süreci Olay Böyle...

@BilgisayarKurdu Hocam Ne Yapmak Lazım Yol Gösterirmisiniz

@B-urak Geçmiş olsun, her şeyden önce yorumunu Türkçe kurallarına uygun şekilde düzenle dilersen.
Anlaşılır bir dil kullanmışsın o noktada sıkıntı yok, meseleyi net şekilde anladım.

Süreci yanlış yönetmişsin, gereksiz uzamasına sebep olmuşsun ancak önemi yok; hakkını almana mani bir durum yok.
Satın aldığın ve faturada yazan web sayfası kim ise onu şikayete yazacaksın. Ürünü aldığın ve servise kargoladığın tüm tarihleri, konuşmaları netçe bul ve çıkart meydana. Tarihler çok önemli.

3 gün içerisinde geri yolladığını üzerine basarak belirt, buna rağmen iade almadıklarını ve servisin çokça kez reddettiğini kısa ve net şekilde belirt.
Servis raporlarını bu sayfa üzerine de "Resim yükle" butonunu kullanarak ekle. Ben de görmek istiyorum servis raporlarını.

Kurye tarafında ise seni alakalar eden bir durum yok. Senden çıkmış, biraz bekle THH başvuru süresince. Konuşmalar ve tarihleri düzgün analiz edip THH'ye net ve anlaşılır "Giriş gelişme ve sonuç ilişkisi anlaşılabilir" bir mesaj yaz.

Öncesinde burada paylaş, düzenleyelim.

Hocam bu THH karar tutanağında şikayet edilen tarafından 25 lira ödemesi yazıyor. Biz şikayet eden tarafız. Ödeme yapmıyoruz değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…