Türk engelli kardeşlerimize yapılan haksızlık!

Lemmy Kilmister

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, bugün size günümüzde pek de çok popüler olmayan bir sorun hakkında bilgilendirmek istiyorum. Kuzenim otizmli ve özel eğitim okuluna servisle gidip geliyor. Servis ücreti 900 TL günümüz ekonomisi için az bir ücret değil. Saçmalık olan bu ücreti suriyeliler yerine sadece türklerin ödemesi yanlış duymadınız evet devletimizin bizim için yapması gereken bedava hizmeti suriyelilere bedavaya yapması. Bunu görünce açıkçası çok sinir oldum. Kendi ülkemizde resmen 3.sınıf vatandaşız. Hor gördüğümüz o yahudi ülkesi İsrail bile kendi vatandaşına bizden daha çok değer veriyor tamamen rezillik. Yazıya şu sözler ile son vermek istiyorum 'Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir'.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf Müslüman değil diye linç edilen, sırf Müslüman diye "kötü, iyi" ayırt etmeden oy verip başkan seçen, bir ülkede Cumhurbaşkanı seçilecekse ilk dinine bakılan bir ülkede yaşıyorsun. Sence buna şaşırmalı mısın?

Şaşırmıyorum ama böyle konuların hemen unutulmasına sinir oluyorum.

Merhabalar, bugün size günümüzde pek de çok popüler olmayan bir sorun hakkında bilgilendirmek istiyorum. Kuzenim otizmli ve özel eğitim okuluna servisle gidip geliyor. Servis ücreti 900 TL günümüz ekonomisi için az bir ücret değil. Saçmalık olan bu ücreti suriyeliler yerine sadece türklerin ödemesi yanlış duymadınız evet devletimizin bizim için yapması gereken bedava hizmeti suriyelilere bedavaya yapması. Bunu görünce açıkçası çok sinir oldum. Kendi ülkemizde resmen 3.sınıf vatandaşız. Hor gördüğümüz o yahudi ülkesi İsrail bile kendi vatandaşına bizden daha çok değer veriyor tamamen rezillik. Yazıya şu sözler ile son vermek istiyorum 'gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir'.

Welcome to Turkey. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı