Revasy

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi.
Merhaba arkadaşlar, ben YouTube aile hesabına erişim abuneliyini farklı Türk sitelerinden yurt dışından alıyorumda. Ama maalesef yurt dışında olduğum işin aile grubuna farklı konumlar yüzünden katılamıyorum. Eskiden bir tane Türk Gmail kalmıştı. Ama 12 ayda sadece bir defa aile grubuna katılabilinir. Türk Gmail hesabı nasıl açabilirim acaba? Veya satışa filan yapan bir site var mı?

Hocam ben yurtdışında yaşıyorum. Malum bildiğiniz Youtube premium pahalı. Türk satış sitelerinden alıyorum bende. Ve burada, yanl yurtdışında gmail açınca Türkiye Youtube Aile grubuna katılım sağlayamıyorum. Bir kaç ay önce bir satıcıdan hesab şeklinde aldım youtube premiumu. Gmail türkiyede açıldığı için sonrasında üyelik bitse bile türk hesab satış sitelerinden satın aldığım aile grubu davetine katıla biliyordum. Lakin şimdi aile grubu üyeliyimi yenileyemiyorum, çıkarsamda bu sefer 12 ay boyunca hiç bir aile grubuna katılamıyorum. Yani anlıyıcanız üzere bana yerli gmail hesabı lazım.

Burada iletişim adresim var bana ulaş halledelim:

Onun dışında böyle Gmail hesabı satan bir yer tanımıyorum. Bir arkadaşından vs rica edebilirsin.

Burada iletişim adresim var bana ulaş halledelim:

Onun dışında böyle Gmail hesabı satan bir yer tanımıyorum. Bir arkadaşından vs rica edebilirsin.
Tamamdır, gmail hesabı karşılığında size 1 aylık youtube premium hediye ede bilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı