Türk Telekom 24 Mbps VDSL internet yavaş

Berkayys

Decapat
Daha fazla  
Türk Telekom VDSL interneti kullanıyorum. Modem Türk Telekom VC200-G3U modemi. Türk Telekom bayisinden aldım. Normalde 24 Mbps eskiden yavaş değildi 3 gün böyle sorun yaşıyorum.

1671739802939.png

Sorunu tam olarak anlamadım eskiden daha yüksek bir değer mi alıyordunuz?

Aynıydı fakat Instagram'a falan giriyorum PC'den TikTok falan Instagram'da dönüyor 5-6 sn sonra açılıyor YT da da aynı sadece yavaşlık dedigim bu Eskiden +VDSL bilmem ne yazıyordu şimdi VDSL 2 yazıyor ondan mı acaba?

Yani illa 24/24 bir deneyim yaşayamazsınız. Ben 43/50 alıyorum mesela, gayet normal.

Instagram'a falan giriyorum PC'den TikTok falan Instagram'da dönüyor 5-6 sn sonra açılıyor YT da da aynı sadece yavaşlık dedigim bu Eskiden +VDSL bilmem ne yazıyordu şimdi VDSL 2 yazıyor ondan mı acaba? Sorun bu

Yani illa 24/24 bir deneyim yaşayamazsınız. Ben 43/50 alıyorum mesela, gayet normal.

Eskiden Instagram'a TikTok'da hızlı giriyordu açtıgın gibi internette bir sonuç arattıgım da da 5-6 sn ye de açılıyor fakat eskiden sorun yoktu

Sorunu tam olarak anlamadım eskiden daha yüksek bir değer mi alıyordunuz?
Eskiden Instagram'a TikTok'da hızlı giriyordu açtıgın gibi internette bir sonuç arattıgım da da 5-6 sn ye de açılıyor fakat eskiden sorun yoktu

Modemden CRC değerlerini atar mısın?

Sorunu anca öyle anlarız.
1671740637817.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı