Türk Telekom 24 Mbps VDSL internete geçilmeli mi?

1TurkAdami

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Türk Telekom'a gececegim ama bana downloadin en düşük 10-15 upload 1-1.5 gibi istiyorum. Şimdi kullandigim internet Superonline ve aldigimiz hizdan memnun degilim. 70 TL'ye 8 Mbps download ve 1.2 gibi bir upload aliyorum. Sizce gecilir mi Türk Telekom'a?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum. Gayet memnunum. İndirme hızım AKN yokken 2.9-3.0 arası değişiyor. AKN' den sonra 800-900. Upload 3 civarı tavsiye ederim. Bizim burda fiber altyapı var. Sizin de bayiden veya müşteri hizmetlerinden altyapı sorgulatmanızı tavsiye ederim.

Türk Telekom'a gececegim ama bana downloadin en düşük 10-15 upload 1-1.5 gibi istiyorum. Şimdi kullandigim internet Superonline ve aldigimiz hizdan memnun degilim. 70 TL'ye 8 Mbps download ve 1.2 gibi bir upload aliyorum. Sizce gecilir mi Türk Telekom'a?

Adsl 16mbps kullanıyorken, VDSL2 35mbps geçiş yapmıştım bundan 2 hafta sonra 1 gün kullandıktan sonra ardından direk 50mbps hızına geçtim :) Hız testi yaparken 48 49 civarlarında alıyorum, 5ms ping alıyorum. upload 3.98, 3.99 arası indirme yaparken idm ile saniyede 6 megabyte buluyor :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı