Türk Telekom Altyapı Başvurusu

Bu tarz olaylarda süreç hızlandırmak istiyorsanız resmi yollara başvurmanız en mantıklısı. Benim evimde altyapı olmasına ragmen iss altyapınız yok bu yüzden basvuru alamıyoruz seklinde bilgilendirme yaptı. Bağlı olduğum tt il müdürlügüne dilekçe yazıp faksladım, ertesi gün dilekçe takip numaramı alıp Büyükşehir belediyesine dilekçeyi takip etmeleri için bir dilekçe yolladım. Bu süreçten sonra evime internetin gelmesi toplam 5 günü buldu.

Biraz araştirirsaniz dilekçe örneklerini bulabilirsiniz, ayrıca devletin sunduğu hizmet olan Açıkkapı sisteminden e-devlet biglileriniz ile aynı şekil altyapı talebinde bulunabilirsiniz.
Hocam hangi Fax adresine yollamıştınız dilekçeyi?

Hocam hangi Fax adresine yollamıştınız dilekçeyi?
Bağlı olduğunuz tt müdürlüğüne yollamanız gerekiyor, yani fax numarası sabit değil. Hangi ildeyseniz x ili türktelekom müdürlüğu şeklinde aratırsanız iletişim kısmında büyük ihtimal vardir fax numarası. Ben bulamadığım için iletişim numarasını arayıp temsilciden almıştım, bulamazsanız o şekilde de alabilirsiniz. Faxtan önce açıkkapı ile şikayet oluşturabilirsiniz böylece 2 koldan da talebiniz iletilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı