Türk Telekom altyapı getirmiyor

SNR değerine göre hesapladım. Ve SNR değerini 8 olarak baz aldığımıda söyleyim. 102 Mbps civarı çıkıyor. 80-95 arası gibi bir şey yani.
Hesap doğru ama hat zayıflaması 0 gibi hesap edilirse doğru oluyor.

Hat zayıflamasını hesaba katarsanız 20-30 Mbps kayıp oluyor...

@rootz garibanın yüzü "gülür" mü hocam :(
Kısmet diyelim CEO bey yurtdışından gönderdiğim mesajları okuyor.

1605111905113.png

Kara listeden çıkmayı başardım 2021 yılında beni unutmaları imkansız discord üzerinde tüm ses kayıtlarını ve takip numaraları saklıyorum hedef 2021 diyelim.

Kara listeden çıkmayı başardım 2021 yılında beni unutmaları imkansız discord üzerinde tüm ses kayıtlarını ve takip numaraları saklıyorum hedef 2021 diyelim.
Bu azimle devam ederseniz 2021 yılı içinde kısmet olur diye düşünüyorum.

Nasıl çıkmayı başardın?
İnternet sitelerinde şikayet kısmı var oradan yazdım sistemlerimizde yapılan kontrollerden sonra bizden kaynaklı sorun olmadığı anlaşılmıştır dedi daha sonra linkedin'den yazdım CEO'ya aradılar gene bizden kaynaklı sorun vs yok dediler birkaç gün sonra geri döndüler bazı mail adreslerini kapattık vs dedikten sonra tekrar mail attım ve ulaştı yani biraz şans işi adamlar hiç kendi üstlerine almıyorlar hani hep yaparlar ya iç tesisat ve modem arızası diye o hesap.

@rootz bugün TT ile ilgili yine bir olay yaşadım. @Ulunay biliyor zaten. Bugün Fortnite Frankfurt'a önceden 62 ms alırken bu sabah 38 ms aldım yani o kadar sevinmiştim ki. 38 ms görünce en azından bir şeyler yapıyorlar dedim. Devamını bekliyordum başka oyunlarda tak diye bugün bir girdim. 60 ms gördüm yapacağınız işin diye saydırcaktım cidden. VDSL2 ile 38 ms alıyorsam. Fiber ile kim bilir ne kadar alırdım. Ama bozdular işte şu an aşarı sinirliyim haklı olarak.

2020.11.11-09.53.png

@rootz oyuna girdim şimdi 41 pinge düşmüş. Verimse gayrettepeden geçiyor yine :(. Acıbademden geçinde 30'lara düşmüştü. Nefret ediyorum Telekom'dan müşteri bir kere dinlemıyorlar. İmkansız bir şey istesem anlarım tamam derimde. Verebildiğini bu gözler gördü.

@rootz oyuna girdim şimdi 41 pinge düşmüş. Verimse gayrettepeden geçiyor yine :(. Acıbademden geçinde 30'lara düşmüştü. Nefret ediyorum Telekom'dan müşteri bir kere dinlemıyorlar. İmkansız bir şey istesem anlarım tamam derimde. Verebildiğini bu gözler gördü.

Benim Kahramanmaraş'tan geçiyordu düşün.
Ben-Çiğli-İzmir-İzmir Bölge-Kahramanmaraş-İstanbul exi.-Çıkış-Valve.
Çok saçmaydı. Kahramanmaraş sorununu 2 Günde çözmüşlerdi. Şimdi İzmir-İstanbul oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı