Gerçekten ailecek bu durumdan bıktık. CİMER'e de şikayet ettik, BTK'ye de şikayet ettik, TTNET'e de söyledik ama bizi dikkate almıyorlar. İnternete 2 kişi bağlanınca gerçekten çok yavaşlıyor. Ne yapmamız gerek? Bıktık artık. Gerçekten bıktık.
Gerçekten ailecek bu durumdan bıktık. CİMER'e de şikayet ettik, BTK'ye de şikayet ettik, TTNET'e de söyledik ama bizi dikkate almıyorlar. İnternete 2 kişi bağlanınca gerçekten çok yavaşlıyor. Ne yapmamız gerek? Bıktık artık. Gerçekten bıktık.
Keşke ümitlenebilsek işte...Ben 11 ay portsuz bekledim getirmiyorlar hiç ümitlenme.
Nasıl bir yerde/bölgede oturuyorsunuz? (sakıncası yoksa il/ilçe?) Bina müstakil ev mi yoksa 3-4 ya da üzeri daireli bir apartman mı?Keşke ümitlenebilsek işte...
Ben Bu Türk Telekom'un gelmişini geçmişini... Hayır, hiçbir şekilde bağlamadılar altyapıyı.Geldi mi hocam baglatabildiniz mi
Normal hocam 2 yıldır nekliyoruz.Ben Bu Türk Telekom'un gelmişini geçmişini... Hayır, hiçbir şekilde bağlamadılar altyapıyı.
Oohooo biz 4 yıldır bekliyoruz. Allah'ın izniyle 5 olacak.Normal hocam 2 yıldır nekliyoruz.
Oohooo biz 4 yıldır bekliyoruz. Allah'ın izniyle 5 olacak.
Tabii tabii.Ooo baya tecrübelisiniz o zaman hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.