Türk Telekom altyapı görünmüyor

YusufGkgz

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selam dostlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yeni taşındığım binada altyapı sorgulamada altyapı görünmüyor. Türk Telekom genel müdürlüğe gittim altyapı var port yok dediler, ekip gönderdiler. Ekip geldi kablo çekilecek dedi gitti. Alt katımız dükkan kapı numarası farklı onda altyapı da portta görünüyor. Oradan çekmeleri mümkün müdür? Bu ankastre kutusu binanın içinde buna bakıp kablo çekilecek deyip gittiler.

IMG_1430.jpeg

İç tesisat kablosu mu çekilcek dediler tam olarak anlamadım. Daireye gelen tesisat var aslında
image.jpg

image.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle selam dostlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yeni taşındığım binada altyapı sorgulamada altyapı görünmüyor. Türk Telekom genel müdürlüğe gittim altyapı var port yok dediler, ekip gönderdiler. Ekip geldi kablo çekilecek dedi gitti. Alt katımız dükkan kapı numarası farklı onda altyapı da portta görünüyor. Oradan çekmeleri mümkün müdür? Bu ankastre kutusu binanın içinde buna bakıp kablo çekilecek deyip gittiler.

Eki Görüntüle 1834310

İç tesisat kablosu mu çekilecek dediler tam olarak anlamadım. Daireye gelen tesisat var aslındaEki Görüntüle 1834564

Eki Görüntüle 1834567

Reis bende internetimi kapatmistim eve yagmurla havada yildirim dusmedinden dolayi smoden yandi kapattiyfim enyse iste 2 ay sonra tekrar actirmak istedigimde altyapi yok deier ve 6 ay sure verdiler hadi iyi kotu bekledim kendi intim simdikik yetiyordu sonra deprem oldu ne altyapi kaldi ne bina yani Türk Telekom bu ne yapacaklari belli olmaz ama seninki kısa surer diye dusunuyorum hemen ekip yollamislar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı