Türk Telekom çalışanı komşumun internetini söküp benim internetimi bağladı

Türkolog34

Kilopat
Katılım
12 Haziran 2018
Mesajlar
227
Çözümler
1
Arkadaşlar Türk Telekom'dan İnternet bağlatmak için başvuru yapmıştım ve dün sabah gelen kişi epey uğraştıktan sonra sana hat gelmiyor dedi. Biraz daha uğraştı ve binadan birinin hattını söktüm seninkini bağladım, o artık arızayı arar gelir bakarlar dedi. Yaklaşık 1 aydır port beklememden dolayı ben de yok abi yapmayalım, ayıp olur vs. diyemedim. Az önce Türk Telekom'dan aradılar ve internetinizin aktif olduğunu göremiyoruz, internete bağlı mısınız, bir sorun var mı diye sordular. Ben de çaktırmadan bağlantım biraz yavaş ama bağlıyım falan dedim. Bu işin sonu ne olur sizce? Bu arada aldığım hız epey yavaş bu neyden kaynaklı olabilir?
Hız testi sonucum
 
Çözüm
Komşunuz arıza bildirince binanızdaki başka birinin internetini söküp ona bağlayacaklar. Ve bu böyle devam edecek. Arıza gidermek yerine günü kurtarmak.
Turknete geç kardeşim bak ben kafayi yedim ruh hastası olacağım. 11 aydır TTNet kutu getirmedi yok seçim yok 15 tatil ulan salaklar. Adam olun önceden getirin kutu gelsin hemen Turknet'e gececem ya da Superonline. Bak sana tavsiyem Turknet geç arkadaşımda var CS'de Rustta max 65 ping minimum 5 ping, düşün yani :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Turknete geç kardeşim bak ben kafayi yedim ruh hastası olacağım 11 aydır TTNet kutu getirmedi yok seçim yok 15 tatil ulan salaklar adam olun önceden getirin kutu gelsin hemen turknete gececem ya da Superonline bak sana tavsiyem turknete geç arkadaşımda var cs de rustta max 65 ping minimum 5 ping düşün yani :)
Sorma dostum şu port sorunu kadar saçma sapan bir şey yok sırf ondan korktuğum için bekliyorum zaten. Türknet'te ilk bağlantı yaparken yaşanan sıkıntılar ve müşteri temsilcisi olmadığı için biraz uzak durdum ondan ama bakalım hayırlısı. Türk telekom da da 75 lira para ödeyeceğim 0.45 yükleme hızı alacağım deli oluyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı