1 aydır mağdur durumdayız. Twitter'den çok kez yazdım, biz sizi arayacağız diyorlar. Arıyorlar ve çalışmanın devam ettiğini söyleyip kapatıyorlar
genel arıza olarak girmişler Türk Telekom sitesine, Cimer'den sonuç geldi, Türk Telekom'un sitesine veya tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz yazmışlar, ayrıca ilk ay faturadan 60TL falan düşecekler miş. (bu Cimer'de yazmıyor tabii, Cimer'e yazınca Türk Telekom'un sitesinde tüketici şikayetleri bölümü var oraya geçirmişler.) Arızayı giderseler sıkıntı olmayacak zaten, interneti aç kapa (dondurduk demiştim boşa ödemeyelim diye) 80TL ediyor 60TL onu bile karşılamıyor yani
Türk Telekom'dan gelen ekip bize Büyükşehir Belediyesi izin vermiyor dediler, Büyükşehir Belediyesi'nin numarasını aldık belediyeden, konuştuğumuzda haberleri olmadığını söylediler. Ben Türk Telekom uğraşmamak için öyle diyor diye düşünüyorum ama emin değilim. Hiç kimseye güven yok bu devirde. Belki de gelen ekip deneyimsizdi apartmandaki kablolarda sıkıntı vardı diye şüpheleniyorum arada. Sonuç olarak hala internet yok ve gelecek gibi durmuyor yakın bir zamanda, böyle giderse zorunlu olarak Superbox'a geçeceğiz sanırsam çünkü hangi firmaya geçersek geçelim altyapıyı bu firma esir almış. Size de Allah sabır versin bu arada
.