Türk Telekom Fibernet başvuru takip numarası nasıl öğrenilir?

TT müşteri hizmetleri çağrı merkezinden altyapı başvuruları ile ilgili işlemleri göremez ve yönetemez. Verilen bilgi doğru değil. Ofise gidip oradan kontrol edin.

TT müşteri hizmetleri çağrı merkezinden altyapı başvuruları ile ilgili işlemleri göremez ve yönetemez. Verilen bilgi doğru değil. Ofise gidip oradan kontrol edin.
İlçemde bulunan türk telekoma gittim fiber başvurusunda bulunmak istiyorum dedim eğer bina alt yapın varsa daire başı 12bin tl vermen lazım dedi ama eğer beklersen yıl sonuna kadar tüm ilçe fibernet altyapısına sahip olacak dedi birde internette araştırdım mesafe falan olayları varmış
şöyle bir şey mesafem çok mu eğer çoksa ne yapmam lazım?
1694442180575.png

M
İlçemde bulunan türk telekoma gittim fiber başvurusunda bulunmak istiyorum dedim eğer bina alt yapın varsa daire başı 12bin tl vermen lazım dedi ama eğer beklersen yıl sonuna kadar tüm ilçe fibernet altyapısına sahip olacak dedi birde internette araştırdım mesafe falan olayları varmış
şöyle bir şey mesafem çok mu eğer çoksa ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 1940677
Kardeşim GPON alt yapın yok fiber kullanamazsın Hiper veya vdsl fiber kullanabilirsin ama mesafen çok maalesef. Çok düşük hızlarda kullanman gerekiyor aksi halde 16 mbps falan alırsan kopma veya dslin oturmaması sorunlarıyla karşılaşırsın. SN marg. değeri düşük olur bu hatta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı