Türk Telekom HiperNet nedir?

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz ne demek? Fiber ile aynımı kaç upload vs onu da göremedim. Normalde gösteriliyordu iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın sorduğu soruyla alakası ne?

İnsanların korkunç sağlayacılara sürüklenmesini engelliyorum. Eğer tek HiperNet varsa geçmesi mantıklı ancak diğerlerine bakması öncelik.

Arkadaşlar merhaba bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz ne demek? Fiber ile aynımı kaç upload vs onu da göremedim. Normalde gösteriliyordu iyi midir?

Benim arkadaşım 100/10 HiperNet kullanıyor bazen çok fazla dalgalanma yaşıyor indirme sorunları hele ki bazen deli ediyor indirme hızları beraber oyun indirmek istediğimizde. Ancak deneyebilirsiniz.

Neredeyse tüm HiperNet'ler 24 Mbps destekliyor altyapı sorgulama sitesinden bakmakta fayda var. Fiber Sorgulama - Türk Telekom Online İşlemler

Son düzenleme:

HiperNet VDSL demektir ve 100 Mbps download 20 Mbps Upload'a kadar hız destekler. Bina içi kablo ve saha dolabına uzaklık faktörleriyle bu hız değişebilir.

HiperNet VDSL demektir ve 100 Mbps download 20 Mbps Upload'a kadar hız destekler. Bina içi kablo ve saha dolabına uzaklık faktörleriyle bu hız değişebilir.
Hocam iyi akşamlar,
VDSL altyapınızın desteklediği hız:

43 Mbps

12 Mbps'e Kadar Upload

Türketin sunduğu internet sizce iyimi ayda 500 diyor bina içi kablolalama çok iyi diyemem ama biz kendimiz ana kutudan bir kablo çektik daha sağlam yani birde hocam bu fiberli evlerde bir cihaz var ne olduğunu bulamadım bunu kullanmak için şartmı fiber? Başka internet sağlayıcı önerinize açığım 4 kişiyiz evde bilgisayarda baya vakit geçiyor wifi kullanan 2 kişi var biz zaten abimle hep pc donmadan ping sıkıntısı olmadan oyun oynamak istiyorum yani benim için indirme hızı daha önemli hemen indireyim şeyindeyim bu bana bunu sunarmı?

Hocam iyi akşamlar,

43 Mbps

12 Mbps'e Kadar Upload

Türketin sunduğu internet sizce iyimi ayda 500 diyor bina içi kablolalama çok iyi diyemem ama biz kendimiz ana kutudan bir kablo çektik daha sağlam yani birde hocam bu fiberli evlerde bir cihaz var ne olduğunu bulamadım bunu kullanmak için şartmı fiber? Başka internet sağlayıcı önerinize açığım 4 kişiyiz evde bilgisayarda baya vakit geçiyor wifi kullanan 2 kişi var biz zaten abimle hep pc donmadan ping sıkıntısı olmadan oyun oynamak istiyorum yani benim için indirme hızı daha önemli hemen indireyim şeyindeyim bu bana bunu sunarmı?
Download Mbps
3.64
Upload Mbps
4.85
Ping ms 36 102 185 şuanki internetim bu iğrenç yani :D

Hocam iyi akşamlar,

43 Mbps.

12 Mbps'e kadar upload.

Türketin sunduğu internet sizce iyi mi ayda 500 diyor bina içi kablolalama çok iyi diyemem ama biz kendimiz ana kutudan bir kablo çektik daha sağlam yani bir de hocam bu fiberli evlerde bir cihaz var ne olduğunu bulamadım bunu kullanmak için şart mı? Fiber? Başka internet sağlayıcı önerinize açığım 4 kişiyiz evde bilgisayarda bayağı vakit geçiyor Wi-Fi kullanan 2 kişi var biz zaten abimle hep PC donmadan ping sıkıntısı olmadan oyun oynamak istiyorum yani benim için indirme hızı daha önemli hemen indireyim şeyindeyim bu bana bunu sunar mı?

Download Mbps.
3.64
Upload Mbps.
4.85
Ping ms 36 102 185 şu anki internetim bu iğrenç yani :D

Ben 350 TL'ye (normalde 500 TL ama taahhütlüyüm) 1000 download 1000 uploadlık bir internet kullanıyorum. Türk Telekom dışında ki internet sağlayacılarına baktınız mı deme sebebim buydu ayrıca Türk Telekom genellikle kullanıcılarına 500 TL ile siftah yapıp bunu 1000 TL hatta daha üste bile çıkarabiliyor. Buna dikkat etmenizde fayda var. Farklı sağlayıcıları araştırmanızı öneriyorum.

Ben 350 TL'ye (normalde 500 TL ama taahhütlüyüm) 1000 download 1000 uploadlık bir internet kullanıyorum. Türk Telekom dışında ki internet sağlayacılarına baktınız mı deme sebebim buydu ayrıca Türk Telekom genellikle kullanıcılarına 500 TL ile siftah yapıp bunu 1000 TL hatta daha üste bile çıkarabiliyor. Buna dikkat etmenizde fayda var. Farklı sağlayıcıları araştırmanızı öneriyorum.
Hocam öneriniz varmıdır bakayım hemen

TürkNet
Comnet
Netspeed
AtlantisNet
Millenicom
Bakıp size döneceğim hocam

TürkNet
Comnet
Netspeed
AtlantisNet
Millenicom
TürkNet

Sonuç ve Teklif​

43 Mbps
12 Mbps'e Kadar Upload
İndirme & Yükleme hızı tahminidir.

Yüksek Hızlı İnternet, Tek Fiyat
499.90₺/Ay

Comnet

Altyapınızın karşıladığı maksimum hız

Adresinizde Türk Telekom (42 Mbps hız) altyapısı mevcuttur.

Netspeed

Tebrikler,​

Adresinizde VDSL altyapı var!​

43 Mbps
Download (İndirme Hızı)
Sorgulama sonucunda verilen bilgiler yaklaşık tahmini değerlerdir. Gerçek kullanım esnasında bu kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.

AtlantisNet

44​

Mbps
Alabileceğiniz Maksimum Hız
ALTYAPI
VDSL
PORT DURUMU
VAR

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular