Türk Telekom Hız Ve Hız Testi Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
35'lik tarife kullanıyorum. Hızım normalde iyiydi. Şu aralar CS GO'da ping kaybı yaşadım. 70'te seyreden ping değerim şuan 100 falan. Hız testi yapmak istediğimde de hata alıyorum.

Modem yazılımı güncelleme talep et ve otomatiğe alsınlar, ayda bir falan modem reset yapman gerek. Son olarak, bağlı olduğun santrale gidip boş port talep et. Modem arayüze girip, 5GHz aktif ise kapat.

Türk Telekom, ile 444 1 444 numarası ile iletişime geç.
Müşteri Hizmetleri hiç yardımcı olmuyor, işi bilmeyenleri al sen bu koltuğa otur iki saçma şey söyle geçiştir diye almışlar o işçileri herhalde.
Tavsiyem, öncelikle bir modemi resetle.
Bugün hızımda büyük bir düşüş vardı, Müşteri Hizmetlerini aradım bana aynen şöyle dediler:
"Beyefendi, Şuan 300MB/sn hızına sahip bir modeme sahipsiniz, daha iyi bir modem alarak olayı çözebilirsiniz." dediler.
Bende merak ettim bu konuyu bir araştırdım, saçma salak şeyler dediklerini anladım.
Modemi Resetledim ve eski hızıma kavuştum.
Tabii sende tam olacak garantisini veremem ama belki düzelebilir, denemekte fayda var :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı