Türk Telekom kastı internet hız yavaşlatması yapıyor

Arkadaşlar bu Türk Telekom neredeyse her yılın belli bir dönem bilerek internet hızını düşürüp sonrasında beni arıyorlar. İşte yeni bir paket var baktık internetiniz size yetmiyor değiştirelim mi? Diye şu anda da internetim çok düşük hızlarda şaka gibi bir hafta önce hiçbir sıkıntı yoktu bir anda başladı bu durumda ne yapmam lazım? Daha önce 18 Mbps paketim vardı şu anda 24 Mbps paketim var.

Screenshot_2022-09-06-10-06-28-56_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü hepsi burda yazsam ban yiyeceğim bir şeyin evlatları.
Zamanında arayıp duruyorlardı tüm numaralarını engelledim açmazsanız internetinizi keseceğiz demişlerdi.

Çünkü Hepsiburada yazsam ban yiyeceğim bir şeyin evlatları.
Zamanında arayıp duruyorlardı tüm numaralarını engelledim açmazsanız internetinizi keseceğiz demişlerdi.

Yok artık bizide arayıp 20 TL fark ile hızınızı yükseltmek ister misiniz diyorlar. Bizim verdiğimiz paraya millet fiber kullanıyor altyapı olsa Türk Telekom'u çöpe atarım adamlar düz DSL alt yapısını VDSL olarak tanımlamış modeme.

Her 10dk da bir kırmızı internet ışığıyla göz göze geliyorum.

Modeme erişim DNS'i falan bozduklarından şüphelendim TR-069 portunu kapattım üstüne şifresini değiştim.

60 yaşındaki 8 Mbps'ye hızlı diyen dedeler yok olduğunda TT'de çökecek.
TurkNet koca mahalleye benim için 1000mbps gigafiber altyapı getirirse dedeleri yok ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı