Türk Telekom kullanıyorum TürkNet'e geçmek istiyorum

Frenoussect

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi TürkNet'e geçmek istiyorum. Şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Mevcut paketim 16 Mbps download fakat hız testi yaptığımda maksimum 6 alabildim. Modem arayüzü değerlerini ve hız testi sonuçlarını attım.

Sorum ise ben TürkNet altyapı sorgulaması yaptığım zaman 35 Mbps download 3 upload verebiliyoruz ekstra olarak 10 TL verdiğim zaman 50 Mbps alabileceğimi söylüyor. Benim merak ettiğim ben gerçekten TürkNet'ten 35Mbps alabilecek miyim? Yoksa oraya geçsem bile yine 6 Mbps mı alabileceğim?

Dosya Ekleri

• ttnet.jpg
    ttnet.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 86
  • speedtest.jpg
    speedtest.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 86
Başlıkta da belirttiğim gibi TürkNet'e geçmek istiyorum. Şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Mevcut paketim 16 Mbps download fakat hız testi yaptığımda maksimum 6 alabildim. Modem arayüzü değerlerini ve hız testi sonuçlarını attım.

Sorum ise ben TürkNet altyapı sorgulaması yaptığım zaman 35 Mbps download 3 upload verebiliyoruz ekstra olarak 10 TL verdiğim zaman 50 Mbps alabileceğimi söylüyor. Benim merak ettiğim ben gerçekten TürkNet'ten 35Mbps alabilecek miyim? Yoksa oraya geçsem bile yine 6 Mbps mı alabileceğim?
ADSL bağlantı alıyorsunuz şu an. Türknet size VDSL bağlantı verecek. 35 veya 50'yi garanti edemem (muhtemelen kendileri de garanti edemez) ancak 6Mbps'den kat kat hızlı olacak internetiniz.

Bulunduğunuz yerde Türknet altyapısı var mı?
Türknet altyapı sorgulama yerine girdim sorguladım görseli eke attım ben pek anlamıyorum altyapıdan sizce var mı?
Tamamen altyapıya bağlı
Görseli attım hocam
Tahminimce 25-30 Mbps download alacaksınız.
Karşı sokağımda oturan arkadaşım bana önermişti kendisi 35Mbps alıyor
Altyapın o kadar kaldırıyor ise sana gösteriyordur. Hat zayıflaman çok yüksek TürkNet'e geçincede yüksek olursa kablonu yenilemini tavsiye ederim.
Kablomu nereden yenileyebilirim internet kablosundan bahsediyorsunuz değil mi? Ethernet mi yoksa?

Dosya Ekleri

• ssss.jpg
    ssss.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı