Türk Telekom Paket Yükseltmek Mi Yoksa TürkNet'e Geçmek Mi?

Stabilden kasıt nedir?

Türk Telekom dan aldığın hızlar sabit olur bir gün, 10 Mbps alıyorsan öbür gün 5 Mbps almazsın ama Türk Telekom alt yapısını kullanıp da hizmet veren İSS lerde sorun yaşayacağın aşikar. O yüzden Türk Telekom kullanman senin için daha avantajlı şahsen ben 16 yıldır TTNET müşterisiyim bir kere sorun yaşamadım ha buna şans denilebilir yada, alt yapımın sağlam oluşu diyebiliriz ancak oturduğum bina 35 yıllık bunu da göz önünde bulundurabilirsin.

Şu an TT Ultranet Plus 16 Mbps’ye kadar hızlı paketini kullanıyorum ve 70-75 lira ödeniyor. TT Fibernet 24 Mbps’ye kadar paketine yükseltirsem 24 ay 90 lira, TürkNet 35 Mbps’ye kadar paketi de 75 lira. Sizce hangisi seçilmeli?

Modemim eski olduğu için her iki durumda da yeni modem almam gerekecek. TT taahhütüm Mayıs 2020'de bitiyor. TürkNet'e geçecek olursam sanırım kalan ayları ödemek zorundayım. Bu da 7-8 aylık fatura + yeni modem parası ediyor. TT'a devam edip paketi yükseltirsem de sadece yeni modem parası gidecek.
TürkTelekom aşırı fiyat istiyor. Millenicom, NetSpeed'e de bak. Millenicom kullanıyorum, yeni abone oldum. Memnunum şimdilik. 4 günde bağlanmış oldu. Geçiş yapmadım. Sizinki geçiş olacağı için internet kesintisi gibi durumda olmaz sanırım.

TürkTelekom aşırı fiyat istiyor. Millenicom, NetSpeed'e de bak. Millenicom kullanıyorum, yeni abone oldum. Memnunum şimdilik. 4 günde bağlanmış oldu. Geçiş yapmadım. Sizinki geçiş olacağı için internet kesintisi gibi durumda olmaz sanırım.
Taahhüt bozma bedelini karşılıyor mu peki?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı