Daha fazla
Deveden in deveye bin hesabı.
Stabilden kasıt nedir?
TürkTelekom aşırı fiyat istiyor. Millenicom, NetSpeed'e de bak. Millenicom kullanıyorum, yeni abone oldum. Memnunum şimdilik. 4 günde bağlanmış oldu. Geçiş yapmadım. Sizinki geçiş olacağı için internet kesintisi gibi durumda olmaz sanırım.Şu an TT Ultranet Plus 16 Mbps’ye kadar hızlı paketini kullanıyorum ve 70-75 lira ödeniyor. TT Fibernet 24 Mbps’ye kadar paketine yükseltirsem 24 ay 90 lira, TürkNet 35 Mbps’ye kadar paketi de 75 lira. Sizce hangisi seçilmeli?
Modemim eski olduğu için her iki durumda da yeni modem almam gerekecek. TT taahhütüm Mayıs 2020'de bitiyor. TürkNet'e geçecek olursam sanırım kalan ayları ödemek zorundayım. Bu da 7-8 aylık fatura + yeni modem parası ediyor. TT'a devam edip paketi yükseltirsem de sadece yeni modem parası gidecek.
Taahhüt bozma bedelini karşılıyor mu peki?TürkTelekom aşırı fiyat istiyor. Millenicom, NetSpeed'e de bak. Millenicom kullanıyorum, yeni abone oldum. Memnunum şimdilik. 4 günde bağlanmış oldu. Geçiş yapmadım. Sizinki geçiş olacağı için internet kesintisi gibi durumda olmaz sanırım.
Karşılıyor diye biliyorum. Sorarım gün içinde onlara. Mayısta mı bitiyordu taahhüt?Taahhüt bozma bedelini karşılıyor mu peki?
Evet Mayıs son da zahmete girmene gerek yok. Bilgin vardır diye sormuştum.Karşılıyor diye biliyorum. Sorarım gün içinde onlara. Mayısta mı bitiyordu taahhüt?
Yeni abonelik yaptığım için yani geçiş yapmadığım için sormamıştım.Evet Mayıs son da zahmete girmene gerek yok. Bilgin vardır diye sormuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.