Türk Telekom kullanıyorum TürkNet'e geçmek istiyorum

Altyapınız var gözüküyor
Peki öyleyse 1 hafta içinde geçmeyi düşünüyorum VDSL modem alıp
@Frenoussect ankastre dediğimiz internet kutusu olur bina girişinde. Oradan modemine kadar eksiz bir şekilde CAT 6 çekersen değerlerinde iyileşme olur. TürkNet 50 Mbps diyorsa alabilirsin. Genelde daha üstünü kaldırır altyapılar garanti olsun diye biraz daha az gösteriyor.
Hocam CAT 6 kabloyu internetcilerde bulabilir miyim?
 
İnternet kablomu çıkarıp takıp bir daha speedtest yaptım 14 download verdi garip.Hat değerleri de değişti sebebi ne acaba?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 33
İnternet kablomu çıkarıp takıp bir daha Speedtest yaptım 14 download verdi garip. Hat değerleri de değişti sebebi ne acaba?

Hat zayıflaman düşmüş değiştirmene gerek yok. Banada garip geldi açıkcası. Böyle devam ederse değeler kablonu değiştirmeye gerek kalmaz. O hat zayıflamasına 50 Mbps alırsın gibi ama VDSL2'ye geçersen daha net bir şey söyleyebiliriz.
 
Hat zayıflaman düşmüş değiştirmene gerek yok. Banada garip geldi açıkcası. Böyle devam ederse değeler kablonu değiştirmeye gerek kalmaz. O hat zayıflamasına 50 Mbps alırsın gibi ama VDSL2'ye geçersen daha net bir şey söyleyebiliriz.
Teşekkür ederim bilgiler için
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı