Üzgün Makaron
Hectopat
Fiber hattı fiber!
Hayır. O bilgisiz elektrikçileri çağırmayın. TurkNet'i arayın ekip göndersinler.
TurkNet'i aradığımızda ise destek kaydı açıp Türk Telekom gelecek diyorlar.
Fiber hattı fiber!
Hayır. O bilgisiz elektrikçileri çağırmayın. TurkNet'i arayın ekip göndersinler.
TurkNet'i aradığımızda ise destek kaydı açıp Türk Telekom gelecek diyorlar.
Fiber hattı fiber!
Hocam hat fiber ise fiber kablo ve sonlama yani GPON gerekir.
Nerede bunlar?
Hocam hat fiber ise fiber kablo ve sonlama yani GPON gerekir.
Nerede bunlar?
Binaya kadar fiber.
Hocam binanın içine kadar fiber var, daireye kadar değil.
Eve kadar fiberden bahsediyorum zaten.
Duvardaki priz RJ12 yani DSL portu.
Bence bu hat FTTH değil DSL ve DSL hatta fiber modem kullanmaya çalışıyor kunu sahibi.
Hocam binanın içinden daireye hangi kablo ile çektiler resim atar mısın?
Eve kadar fiberden bahsediyorum zaten.
Duvardaki priz RJ12 yani DSL portu.
Bence bu hat FTTH değil DSL ve DSL hatta fiber modem kullanmaya çalışıyor kunu sahibi.
Hocam binanın içinden daireye hangi kablo ile çektiler resim atar mısın?
Daireye kadar hangi kablo var bilmiyorum kablolar duvarların içinden geçiyor artık nereden geçiyorsa o konu hakkında bilgili değilim ama binanın içindeki kutunun resmini atabilirim içini de.
Daireye kadar hangi kablo var bilmiyorum kablolar duvarların içinden geçiyor artık nereden geçiyorsa o konu hakkında bilgili değilim ama binanın içindeki kutunun resmini atabilirim içini de.
@zeki1981 hocam FTTH değil zaten anlamıyor musunuz anlamadım. Arkadaşın hattı FTTB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.