Türk telekom ping artışı

RevDeisDou

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 2-3 ay önce mahallede kazı yaptılar, yaptıktan sonra hızımızın 8 mbit/s' dan 16 mbit/s olduğunu fark ettim, ayrıca fiyat artmadı. Dedim tamam sıkıntı yok çünkü ping değerlerim 26-18 arası değerlerden 8-12 gibi değerlere düştü. Lakin son 1 ayda 12 mbit ile 13 mbit arası hız alabiliyorum en fazla ve pingim 24' ün altını görmüyor. Neden olabilir acaba?

Merhabalar yaklaşık 2-3 ay önce mahallede kazı yaptılar, yaptıktan sonra hızımızın 8 mbit/s' dan 16 mbit/s olduğunu fark ettim, ayrıca fiyat artmadı. Dedim tamam sıkıntı yok çünkü ping değerlerim 26-18 arası değerlerden 8-12 gibi değerlere düştü. Lakin son 1 ayda 12 mbit ile 13 mbit arası hız alabiliyorum en fazla ve pingim 24' ün altını görmüyor. Neden olabilir acaba?
24 pingi sorun mu ediyorsunuz gerçekten
13000 ping olduğu için oyundan atıldigim zamanı hatirlarim

Tüm oyunlarda 24 ping iyi yapılacak bir şey yok. Belki DNS değiştirmek işe yarar ama sanmıyorum.
ISS ile konuşun ama onlarında 24 pingin az olduğunu söyleyeceklerine eminim. 24 ping'i görmeye alışın çünkü 24 ping oyununuzu hiçbir şekilde etkilemez.
Kazı hediyesi olarak internet hızını arttırmışlar 24 pingi mi dert ediyorsun :D
Ben CS'de 60'a şükür ediyorum.:D

Kazı hediyesi olarak internet hızını arttırmışlar 24 pingi mi dert ediyorsun :D
2016 yılından beri aynı paketi kullanıyorum 16 mbit paket ben kazıdan önce 8 alıyordum. Yani 3.5 yıl boyunca %50 yavaş kullanıyormuşum. Ayrıca ping kazıdan sonra düştü ve sonra yine arttı. Turknet hız sorgulama yaptığımda kazıdan sonra 35 mbit gösteriyordu lakin son 1 ay (Ocak ayının başı) 16 gösteriyor. Bu arada sadece altyapıya bakıyorum Turknetli değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı