Türk Telekom vs TürkNet

Toplam kaç aylık sözleme yaptınız?
24. O değil de hadi Türk Telekom ile aptalca da olsa bilerek isteyerek 24 ay taahhüt yaptım. Ya mobil hattımın operatörü Vodafone'un bana sormadan, izin almadan, imzamı almadan, haber vermeden üzerime 12 ay taahhüt yapmasına ne demeli ? Kaç kere aradıysam neler yaptıysam olmadı. Tek çare mahkemeye vermek. Onla da uğraşacak değilim ama böyle şeyler yapabiliyorlar maalesef...
 
Şu saatten sonra kesseler Türk.net'ten başka bir İnternet şiketine geçmem. Turk.net'te can alıcı noktalar taahhüt yok , AKN'yi kaldırdılar önceden 150 GB'dı hat desteğine göre 100 Mbps'ye kadar hız 3 Mbps upload sadece 60 TL. Şu an 16 mbps İnterneti AKN'siz taahhütsüz 80 TL'ye veren İnternet şirketi bulamazsınız. Sahi birde 1000 DK bedava ev telefonu veriyorlar. Türk.net bu hareket ile devrim yapmıştır. Türk Telekom,Uydu net falan artık geride kaldı. Bazen sorunlar oluyor. Eğer problem olursa taahhüt olmadığı için hattını sıkıntısız bir şekilde kapata biliyorsun. Ben Turk.net abonesi olduğumda hattım ADSL idi 16 Mbps alıyordum hiç sıkıntı çekmedim sonra hattım VDSL oldu hemen 35 Mbps'ye geçirttim tadından yenmez oldu. Bazı arkadaşların problemleri olabilir yapacak bir şey yok istisnalar kaideyi bozmaz.
Özet:
AKN yok
Taahhüt yok
100 Mbps'ye kadar hız
3Mbps Upload
1000 DK sabit telefon
60 TL Fiyat
hız.JPG
 
Yaklaşık 3 - 4 aydır Tuknet kullanıyorum ve gayet memnunum. Geçen ay toplam yaptığım download 675 gb toplam yaptığım upload 62 gb ve hız düşmesi vs yaşamıyorum. Sabit 60 lira ödüyorum ki buna kullanmıyor olsam da 1000 dakika sabit telefon dakikası da dahil. Ayrıca hız olarak da efsane hızlar görüyorum. Benim adresimde 35 mbit'e kadar destek olduğu söylendi ama arada 43 mbite kadar hız artışı da görüyorum. Aşağıdaki fotoğrafı tam ekran olarak aldım ki arkada çalan Spotify , aktif indirme yapan torrent ve üstteki açık sekmeleri de görün diye :) He bu arada ekran görüntüsü alırken arka planda Linux işletim sistemi de güncelleme alıyordu :)

Ekran görüntüsü_2018-05-13_19-47-46.png
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı