Türk yapımı Zula'ya neden bu kadar ön yargılıyız?

Bence Zula güzel bir oyun olmuş. Mekaniklerini Call of Duty tarzında yapmışlar vuruş hissiyatını sevmiştim. İnsanlar haritaların çakma olmasından yakınıyor ama yeni kullanıcının oyuna daha çabuk adapte olması için yapılıyor ki bu sadece Zula'da da yoktu ondan önce birçok MMOFPS oyunu zaten bu kopyalama işini yapmıştı. Şu an ilk aklıma gelen operation 7, operation 7'nin çıktığı zamanda dust 2 değil, dust popülerdi bu yüzden oyunda da dust haritasının aynısını koymuşlardı.

P2W konusunda, oyun bayağı P2W + basmak ne ya? :)

Son olarak: Arkadaş sen oynamıyorsun, ben oynamıyorum, o zaman kim oynuyor bu Zula'yı? :D
 
Pay to Win. Özgün değil. Dust 2'nin aynısı kopyalanmış. Küfür fazla. ''Türk yapımı'' iyi bir reklam zaten onlar için. O da olmasa tutmazdı.
 
Herkesin ortak görüşü olan P2W sistemi olması. Ve bu P2W O kadar etki ediyor ki, beni her seferinde hayrete düşürüyor. Stok bıçağın hareket hızı 97'ye sabit. Oyun içinde satılan bıçağa + basınca hareket hızı 110'a kadar çıkıyor. Bu da pozisyon almada çok geç kalmanı sağlıyor. Silah satın almak istemiyorsun M4A1 ile oynayayım diyorsun silah dehşet sekiyor. Aslında M4A1'in spray mantığı CS gibi belirli şekilde olsa. Kendini o şekile alıştırarak M4A1'de bileğini geliştirebilirsin ama yok mermiler rastgele gidiyor aim geliştirmek diye bir şey olmuyor. İkili bomba saçmalığına bir şey demiyorum bile. Bir bomba haritanın bir ucundan diğer ucuna gidebilir mi? Gidebiliyormuş Zula bize bunu da gösterdi. Ben CS:GO ücretli olduğu zamanlar başka ücretsiz oyun olmadığı için bir süre oynadım. Ve en çok zoruma giden. Avrupa sunucularında silahlar sınırsız olarak da satılabiliyorken, bizim sunucularımız da silahların süre sınırlı olmasıydı.
 
Ülkemizde nitelikli olarak Warband-Bannerlord Crysis (her ne kadar yurtdışında işlerini yapsalarda firma proje sahibi Türk kökenli) bu insanları çıkarmışken ve bu insanlar kendini Türkiye'nin gururuyuz yok efendim bilmem ne diye tabir etmezken, bu adamların yaptığı P2W ve bizi kanıtlayacak hiç bir artımızın olmaması. CS:GO'nun sınıfta kalmış hali.
Yeterli mi?
 
Yaşı büyük insanlar genelde belirli bir olgunluğa eriştikleri için 10 yaşındaki veletler gibi ufak bir hatada ana avrat girmezler.
Akıl yaşta değil, baştadır. Kişinin yaşı onun olgunluğunu göstermez.

''Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır; zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır.''- Peyami Safa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı