Türkiye' de PayPal Devri Kapanıyor mu?

Merhaba arkadaşlar, benim gibi aktif kullananlar için çok üzücü olacak ama, Paypal kartlar ülkemizde geçerliliğini yitiriyor olabilir. TEB ortaklığı ile gerçekleştirilen bu uygulama, TEB' in geri adım atması ile bitiyor gibi gözüküyor... :(
Kaynak: PayPal Nakit
Yorumlarınızı bekliyorum... Öğrenci olduğum için, benim adıma bulunmaz bir şeydi ama şimdi bu durum beni üzdü! :(
 
Arkadaşlar şu an paypal sitesine girin paypal karttan sonra paypal.com'daki ekli kartlarımızda kapanıcak alışveriş yapamayacağız ödeme yapamayacağız abone olduğumuz siteler iptal olucak
Bddk ile anlaşamamışlar
www.paypal.com

Paypal devri kapanmıyor yalnız Paypal Nakit kart kapatılıyor. Bana gelen mesajda Temmuz ayına kadar Paypal kartı alırken verdğiniz 5 TL 'yi TEB şubelerinden alabilirsiniz yazıyor. Paypal sitesi halen aktif. Site kapatılmayacak Türkiye 'de.
Paypal siteside Türkiye'deki faaliyetlerini durduruyor :( kötü oldu inşallah Bddk ile anlaşırlar...
 
Arkadaşlar Sırf şu soruyu sormak için üye oldum ama üyeliğimi devam ettiricem faydalı bir site olduğunun kanısındayım. sorum şu biraz saçma gelebilir ama kesin cevap gerektiği için soruyorum Paypal Kapandı ama bu İnnial Kartıma yansırmı ? yani innial kullanıyordum zaten Bir sorun çıkarmı ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı