Türkiye Nasıl Düzelir?

Tek kişilik olmaz, Puan sisteminin kalkması gerekiyor yeteneğe/ilgiye göre okullara gidilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Tabi sadece bunla olmayacak ama bir yerden başlamak gerek ve bu EĞİTİMDEN geçiyor.

Öyle tak diye edemezsin, Onlarında oranın içinde adamları var bence bu kadar basit değil illaki bir düğüm vardır.

Kuzey korenin başkanını savuncaktı arkadaş yanlış oldu :D :D :D
Ben ne anlatıyorum abicim? Eğitimi kontrolsüz arttırırsan yetiştirdiğin nesil devrim yapmaya çalışır, protesto eder, her sene gezi olayları yaşanır. Çünkü bilinçli, kültürlü ve okumuş bireyleri ucuz iş gücüne katamazsın, iş beğenmezler. Her şeyden önce ekonomiyi düzelteceksin, düzgün bir işgücü oluşturacaksın.

Halkını göklere çıkaran her lider bence iyi bir liderdir. Yöntemi ne olursa olsun.
Öyle derseniz öyledir hocam. Faşistin önde gideni birini, sırf o insan başka bir ülkede doğdu diye ayrımcılık yapanı övüyorsanız öyledir. Ülkenin başına suikastçı getirelim, sırf Türkiye'yi güçlendirdi diye en iyi lider sayalım. Vallahi üzüldüm size biraz hocam.
Ben ne anlatıyorum abicim? Eğitimi kontrolsüz arttırırsan yetiştirdiğin nesil devrim yapmaya çalışır, protesto eder, her sene gezi olayları yaşanır. Çünkü bilinçli, kültürlü ve okumuş bireyleri ucuz iş gücüne katamazsın, iş beğenmezler. Her şeyden önce ekonomiyi düzelteceksin, düzgün bir işgücü oluşturacaksın.
Hocam cidden bilinçli vatandaş yönetimi almadan devrim yapmaya mı çalışır? Ben bilinçli bir insan fiziksel şiddetten uzak durup seçim sandıklarında gerekli şeyi yapar diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.

Şu an eğitim sistemi düzelirse bir sonraki nesil ülkede iç savaş çıkar, her yer devrim, protesto kaynar. Çünkü şu an ülkemizde sadece ucuz iş gücü var, herkesin İTÜ, ODTÜ eşdeğerinde üniversitelerden mezun olduğu, kültürlü ve bilinçli bireyler sence 3K-4K maaşa günde 10-12 saat çalışır mı sence? Bazıları bu eğitim işini çocuk oyuncağı zannediyor, ekonomi iyi değilse mutlaka eğitimde çocukları elemen gerekecek ki ileride çaycı, fabrika çalışanı bireylerde olsun ki şu an ülkenin çok büyük çoğunluğu böyle işlerde çalışıyor.
O zaman eğitim nitelikli olacak. Sen gidip vasıfsız üniversite açarsan işsizlik deli gibi artar. Ayrıca dikkat ettiyseniz ahlak eğitimi dedim. Ahlaklı adam zaten okumuş adama 3-4K maaş vermez, insan gibi davranır. Yani devrim çıkıp, çıkmaması senin vereceğin eğitimle alakalı. Malum bizimkiler eğitimi her yere üniversite açmak zannediyor.

Hocam cidden bilinçli vatandaş yönetimi almadan devrim yapmaya mı çalışır? Ben bilinçli bir insan fiziksel şiddetten uzak durup seçim sandıklarında gerekli şeyi yapar diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.
Diyorumki ülkede çok fazla eğitimli birey olursa asgari ücretle çalışacak insan kalmaz bu da eğitimli bireylerin daha iyi bir ekonomi ve iş imkanları için hükümeti devirmeye çalışması demek, seçimi falan beklemezler.

Diyorumki ülkede çok fazla eğitimli birey olursa asgari ücretle çalışacak insan olmaz bu da eğitimli bireylerin daha iyi bir ekonomi ve iş imkanları için hükümeti devirmeye çalışması demek, seçimi falan beklemezler.
Hocam öyle bir şey olsa birçok insanı kaybederiz. Bilinçli insan savaştan yana olmaz. Devrim yapmaya çalışırlarsa zaten direkt darbe olarak düşünülüp iç savaş çıkarılır. Neden sırf 5 yıl için binlerce insanın öleceğini bile bile savaş meselesine girsinler? Yaparlarsa uluslararasını meseleye dahil edip her hatasında ceza yedirir. Milletvekilleri de akıllanacağı için mecliste görüşler onaylanmaz. Zaten meclis giderse reisin bir değeri kalmaz. Bunu da bir düşünün.

Öyle derseniz öyledir hocam. Faşistin önde gideni birini, sırf o insan başka bir ülkede doğdu diye ayrımcılık yapanı övüyorsanız öyledir. Ülkenin başına suikastçı getirelim, sırf Türkiye'yi güçlendirdi diye en iyi lider sayalım. Vallahi üzüldüm size biraz hocam.
Hocam yahudileri öldürmesi güzel değildi. Her ne kadar Yahudiler dünyada en nefret ettiğim insanlar olsada. Ancak omlet yapmak için bazı yumurtaların kırılması gerek.

Çok basit. Büyük bir yönetici gelirse düzelir, mesela Putin kötü deriz CS:GO'da dalga geçeriz ama adam ülkeyi toparladı. Geçen senelerde Kırım'ı geri aldı. Bize de iyi bir yönetici gelirse neden olmasın?
Kardeşim Putin diktatör, zorba, katil ve hırsız birisi. Kırımı işgal etmesi savunulacak bir şey değil. Putin'in ekonomik başarısı yoktur. Petrol ve doğalgaz ile ekonomiyi idare diyor. Çocukta yapar.
Ben yönetimde olsam sınırdışı edeceğim o kadar çok insan var ki. Şahsen ülkeye sıkı bir yönetim lazım diyorum. Hitler gibi. Başa hitler gelse çok güzel olurdu. Adam mezarı kazılan Almanya'yı topladı daha ne yapsın. Tek hatası Rus'lara saldırmasıydı.
Adolf Hitler'in hatası Sovyet Rusya'ya saldırmak. Adolf Hitler diktatör, zorba, özgürlük düşmanı ve ırkçı birisi. Sıkı yönetim değil, özgür yönetim olması gerekir. Türkiye'de zaten sıkı yönetim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı