Türkiye ve Japonya'daki internet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu gün bu videoyu gördüm, izledim ve şuan bütün internet servis sağlayıcılarını arayıp içimden geçenleri söylemek istiyorum. Bu arada içimden de hiç iyi şeyler geçmiyor.
Video bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bizdeki sonuç bu:
asdasdasdasdasd.PNG

Bu çok hızlı bu bana fazla alın birazını geriye. o_O

Hocam ilk olarak ülkemizde hala ve maalesef alt yapı sorunları yaşıyoruz. Yıl 2017 Ankara'da bir semtte oturuyorum ve hala Fiber alt yapı yok. Zihniyete bakın ki imza toplarsanız sokak olarak gelip santral çalışmalarına başlarız deniyor. Normalde bu imza muhabbetinin hiç olmaması lazım işte bu seviyeye geldiğimizde ve alt yapı sorunlarını çözdüğümüzde bu karşılaştırmayı bir daha yapalım :)

Hocam ilk olarak ülkemizde hala ve maalesef alt yapı sorunları yaşıyoruz. Yıl 2017 Ankara'da bir semtte oturuyorum ve hala Fiber alt yapı yok. Zihniyete bakın ki imza toplarsanız sokak olarak gelip santral çalışmalarına başlarız deniyor. Normalde bu imza muhabbetinin hiç olmaması lazım işte bu seviyeye geldiğimizde ve alt yapı sorunlarını çözdüğümüzde bu karşılaştırmayı bir daha yapalım :)

Bizim buraya doğalgaz yeni geldi.

Buna bu kadar şaşırmamanız lazım. Japonya nerede, Türkiye nerede?
Biz Anadolu topraklarındayız, onlar taaa Uzak Doğu'da. :D

Biz daha da gece 2 ile sabah 8 arası AKK yok diye seviniyoruz.
Adamlar köylerin kapısına kadar fiber getiriyorlar. Bizde dahada fiber desteklemeyen yerler var. Böyle az çokta değil baya yer var fiber desteklemeyen.
Adamlar 4 GB dosyayı canlı yayında 4-5 dakika arasında indirdi. Ben 1 GB dosyayı 15 dakikada indiriyorum.

Buda yetmezmiş gibi biz onlardan daha fazla fatura ödüyoruz ya diyecek bir söz yok.

Biz daha da gece 2 ile sabah 8 arası AKK yok diye seviniyoruz.
Adamlar köylerin kapısına kadar fiber getiriyorlar. Bizde dahada fiber desteklemeyen yerler var. Böyle az çokta değil baya yer var fiber desteklemeyen.
Adamlar 4 GB dosyayı canlı yayında 4-5 dakika arasında indirdi. Ben 1 GB dosyayı 15 dakikada indiriyorum.

Buda yetmezmiş gibi biz onlardan daha fazla fatura ödüyoruz ya diyecek bir söz yok.
Duygularımın tercümanı oldun, keşke bunu birilerine anlatabilsek :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı