Türkiye'de artık yaşanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dksişm

Centipat
Zaten ekonomi ve cahil halktan bıkmıştım yaşamak istemiyordum bir de dün Porçay'ın 4 yıl 2 ay hapis cezası aldığını gördüm.

Cinayet: Ceza yok.

Tecavüz: Ceza yok.

Teröre destek: Ceza yok.

Şiddet: Ceza yok.

Hırsızlık: Ceza yok.

Parodi: 4 yıl hapis.

Artık Türkiye'de yaşanmaz.

Zaten ekonomi ve cahil halktan bıkmıştım yaşamak istemiyordum bir de dün porçay'ın 4 yıl 2 ay hapis cezası aldığını gördüm.

Yıllardır yaşanmaz. Diyanete ayrılan bütçenin yarısına fabrikalara Ar-Ge'ye harcansaydı bilgisayar için 3 yıl para biriktirmezdik.

Zaten ekonomi ve cahil halktan bıkmıştım yaşamak istemiyordum bir de dün porçay'ın 4 yıl 2 ay hapis cezası aldığını gördüm.

Biraz geç olmuş ama farkına varmışsınız. Yazdığınız davranışların hepsi var ama ceza yok. Ekonomiye girsem 10 sayfa yazı yazarım buraya. Olsun gene de müslümanız!

Yaşanılmak istenmediğini biliyoruz ama yapılacak bir şey yok. Zaten bu saatten sonra iktidar bile değişse ülke 10 yılda anca toparlayacaktır. Boşuna yakarmanın da mantığı yok, şuan tek yapabileceğiniz kendinize yönelip geliştirmeniz karakterinizi. Ülke kötüyse kendi geleceğini kurtaracaksan kendini geliştireceksin. Forumda yaş kitlesi genç olan arkadaşlara önerim, bol bol kitap okumaları, biraz tekdüze oldu ama okumak ufku açar, zihni genişletir ve büyük düşünmeye sevk eder. Daha geçen günlerde kaybettiğimiz Prof. Cüceloğlu'nun bir hayat hikayesi özeti videosu bulunmakta, kesinlikle izleyin; ders çıkartın. Hayatı siz belirlersiniz, devlet değil. Atatürk boşuna Türk milleti zekidir sözü kullanmamıştır!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı