Türkiye'de artık yaşanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapabileceğimiz üç şey var.
1-) Kendimizi geliştirip yurtdışına gitmek.
2-) Doğru kişiye oy vermek.
3-) İnsanların gözünü açıp, gerçekleri göstermek.
Başka bir şey yapamayız. Keşke yapabilsek.
Doğru kişi mi var ülkede Allah için? Şimdi burada siyasi bir eleştiri yaparım ama içeri atılmak istemem.

Yobaz + asgari ücret + osmanlı hayalleri kuran dayı : Eskileri bilmiyonuz hohoho allah belanızı versin vatan hainleri.

Parodiye cinayetten çok ceza verilen bu ülkede fikirlerimi dile getirmek istemiyorum artık, değişen bir şey yok. Benim hayatımsa değerli, tepki göstereceğim diye bu yaşta gençliğimi çürütüp vatan haini damgası yemek istemiyorum. Başka ülkelerde var dünyada, diyeceklerim bu kadar.
Parodiye cinayetten fazla ceza verilmesi kısmı dışında doğru yazmışsın. Hangi katil ceza almadı acaba ?

Ne yapalım? Ben şahsen bu ülkede okumak istemem binlerce sınava girip o kadar derece göstereceğim sonra bir sınavı heyecanlandım diye tüm hayatım kararacak.

Doktor olmak için okumanız gerek. Tamam buna lafım yok. Ama cumhurbaşkanı olmak için okumana gerek yok.

Hocam icraate geçin diyorsunuz ama şu an ufak bir eleştiride bile içeri alınabilme tehlikesi ile karşı karşıyayız.

Herkes çıkıyor sizde çıkarsınız.

Zaten ekonomi ve cahil halktan bıkmıştım yaşamak istemiyordum bir de dün Porçay'ın 4 yıl 2 ay hapis cezası aldığını gördüm.

Cinayet: Ceza yok.

Tecavüz: Ceza yok.

Teröre destek: Ceza yok.

Şiddet: Ceza yok.

Hırsızlık: Ceza yok.

Parodi: 4 yıl hapis.

Artık Türkiye'de yaşanmaz.
Türkiyemi tabi canım neden yaşanmasın. (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı