Türkiye'de genç olmak

Nasıl bir yandaşlık dönüyor ki böyle paralar kazanıyorlar acaba?

Milletvekilliği, Gençlik kolları, kendi adamları üzerinden para aklamalar, bankalar üzerinden. Neler neler. Türk milletinin çoğunun bilmediği bir sürü şey var. Cahillik çok kötü çok.
 
Buraların haftalığı vesaire ne oluyor bilginiz var mı acaba?
İlk etapta 9,000 civarında başlatılırsınız. İşi çözmeye başladığınız zaman asgari ücret, sonra asgari ücretin 2 katına kadar alabilirsiniz.

Eğer Taşeron olarak çalışırsanız aylık minimum 30,000 gelir kazanırsınız. Ama işi iyi öğrenmeniz gerek.
 
Bir alternatif olarak İngilizce Youtube kanalı açıp kanalının adsense geliri sizi mutlu edebilir. Hemen olumsuzluğa kapılmayın.
 
Ülkemizde genç olmak çok zor. Eskiden büyüklerimiz maaşıyla birkaç yıl içinde ev, araba alabiliyordu. Şimdi bunları almak hayal oldu. Üniversite okusan hayatını devam ettirebilmek için para lazım. KYK yurtlarında ki yaşam kalitesini ve çıkardığı yemekleri hepimiz biliyoruz. Okumak yerine çalışmaya başlasan özel sektörün hali ortada, işçi hakkı diye bir şey yok. Günde 12-13 saat çalıştırıp asgari ücreti bile çok görenler var. Özetle Sırlar Dünyası gibi bir hayatımız var.
 
Ülkemizde genç olmak çok zor. Eskiden büyüklerimiz maaşıyla birkaç yıl içinde ev, araba alabiliyordu. Şimdi bunları almak hayal oldu. Üniversite okusan hayatını devam ettirebilmek için para lazım. KYK yurtlarında ki yaşam kalitesini ve çıkardığı yemekleri hepimiz biliyoruz. Okumak yerine çalışmaya başlasan özel sektörün hali ortada, işçi hakkı diye bir şey yok. Günde 12-13 saat çalıştırıp asgari ücreti bile çok görenler var. Özetle sırlar dünyası gibi bir hayatımız var.

Ülkenin en güzel dönemlerini yaşadılar sonra iş beğendiremiyoruz diyorlar yok birader iş yok ki beğenelim hadi bulduk diyelim 15km 20km yol arası var bu yaşta kafayı yedik ya yemin ederim.
 
Ülkenin en güzel dönemlerini yaşadılar sonra iş beğendiremiyoruz diyorlar yok birader iş yok ki beğenelim hadi bulduk diyelim 15km 20km yol arası var bu yaşta kafayı yedik ya yemin ederim.
Dayılar sabahtan akşama kadar mahalle kahvesinde oturup, televizyonda haber izlemekten gerçeği göremiyor.
 

Geri
Yukarı