Yeni batarya ikonu bence kötü olmuş. Ayrıca dediğiniz gibi yeni temalı uygulama ikonları da kötü. Tabletlerde kontrol paneli boyutunu hiç ayarlayamamışlar, eskisine göre çok daha kötü duruyor. Onun dışında şikayetim çok yok. Sistem genel olarak yeni animasyonlardan dolayı baya akıcı hissettiriyor.Ben de dün güncelledim ayrılan bildirim ve kontrol panelini pek sevmedim. Sizce nasıl olmuş? Ben eski haline getirdim bu şekil devam onun dışında estetik bir görünüm olmuş ikonlar falan tek bir sorun batarya normalden hızlı gidiyor araştırdığım birkaç yerde 2-3 güne yerine oturduğuyla ilgili yazılar okudum onun dışında gayet güzel olmuş.
Bendeki de yurt dışı cihaz ama dun öğlen saatlerinde yükledim.Arkadaşlar herkese hayırlı olsun, yurt dışı global versiyon S24 Ultra kullanıyorum. Bende güncelleme gözükmüyor, bilgisi olan var mı?
Hocam sanırım @GucukBey in dediğine göre FE serisi hariçS24 FE aldık, Samsung nerede güncelleme, kaç ay oldu? IPhone'dan geçmek zorunda bırakan vergilere selam olsun.
Bilgilendirme, sadece s24 serisi için gelmiş olması gerek(fe hariç). S23 seriside en geç 1 hafta içinde alacaktır. A serisi için 15-30 gün içinde gelir.
Knox sayacı bile artmadı. Yüklemek isteyen olursa yardımcı olabilirim sadece cybd sürümü yüklü olması gerekmektedir.
Eki Görüntüle 2476737
Dağıtılacak stabil sürüm bu arada. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Dalvik cache nasil silinir? Sorun yaratir mi?
Dalvik cache nasıl silinir? Sorun yaratir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.