Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

🥳🥳🥳🥳
Sabah namazına bir kalktım güncelleme gelmiş.

Eki Görüntüle 2475904

Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 yazılım güncellemesini Türkiye'de yayınlamaya başladı. 23 Nisan 2025 sabahının erken saatlerinde Galaxy S24 Ultra kullanıcıları güncellemeyi almaya başladı.

Hocam hayırlı olsun S23 Ultra kullanıyorum babamda S24 Plus var onda gelmiş gördükten sonra hevesim daha çok arttı inşallah yakın vakitlerde S23 serisi One UI kavuşur onca beklentilerden sonra bir sorun çıkartırsa eğer telefondan soğurum S24 serisi güncellemeyi aldığını gördükten sonra S23 serisine ne zaman gelecek die arattığımda çok fazla makalede 25 Nisan nisanın son günlerinde alacağını bazıları da mayıs'ın 4'ünde veya mayıs'ın 25'inde deniliyor lütfen kesin bir bilgi verecek varsa söylesin kesin tarih olmasa da olur tahmini olsa da olur yeter ki doğru olsun.

Hocam hayırlı olsun S23 Ultra kullanıyorum babamda S24 Plus var onda gelmiş gördükten sonra hevesim daha çok arttı inşallah yakın vakitlerde S23 serisi One UI kavuşur onca beklentilerden sonra bir sorun çıkartırsa eğer telefondan soğurum S24 serisi güncellemeyi aldığını gördükten sonra S23 serisine ne zaman gelecek die arattığımda çok fazla makalede 25 Nisan nisanın son günlerinde alacağını bazıları da mayıs'ın 4'ünde veya mayıs'ın 25'inde deniliyor lütfen kesin bir bilgi verecek varsa söylesin kesin tarih olmasa da olur tahmini olsa da olur yeter ki doğru olsun.
Üstadım belirtilen tarih belli aslında. S23 ultra için guncelmiyiz.com adresinde bu şekilde ekte fotosunu koydum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250423_173846_Chrome.jpg
    Screenshot_20250423_173846_Chrome.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 986
Harika olmuş, emeği geçen mühendislerin eline sağlık 😄

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250423_110951_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250423_110951_One UI Home.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 759
Bu kadar bekleyişten sonra kullanıcıları için hayırlı olsun, S23 Ultra'dan selamlar halen haber yok güncelleme namına😂
PHOTO-2025-04-23-17-54-14.jpg

Ben baya beğendim hoşuma gitti
Telefon hızlandı
şarj az gidiyor

Yada psikolojik 😂

S24+ alan arkadaşlar (Now Bar) var mı sizde.
S24 Ultra da var da merak ettim Plus'larda var mı?
Var da haber falan gelmiyor Google'dan anlamadim. Muzik acinca falan geliyor. Bi de animasyon hizlandirma diyorlardi, onu bulamadim. Ve bildirim sekmesi hep karanlik.

Update sonrası dalvik cache temizleyin başınız ağrımasın. Şu anki pil performansından memnunum S23 de. Gelince hemen yüklememek lazım bir gözlem şart.

Var da haber falan gelmiyor Google'dan anlamadim. Muzik acinca falan geliyor. Bi de animasyon hizlandirma diyorlardi, onu bulamadim. Ve bildirim sekmesi hep karanlik.
Now var A serisinde bile olacak dediler. S de her türlü.

Update sonrası dalvik cache temizleyin başınız ağrımasın. Şu anki pil performansından memnunum S23 de. Gelince hemen yüklememek lazım bir gözlem şart.

Now var A serisinde bile olacak dediler. S de her türlü.
Dalvik cache nasil silinir? Sorun yaratir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı