Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

Pubg mobile oynuyorum da yeni indirecekseniz farkı çok göremeyebilirsiniz :) one ui 6.1 ile arasında olumlu yönde mi olumsuz yönde mi fark olduğunu merak etmiştim sürekli oynayan birisi daha rahat bilir bu farkı
En son One UI 6.1'deyken 1-2 el girmiştim 120 FPS'te sorun yoktu hiç takılma yaşamamıştım sonra da oynamadığım için silmiştim.

@mr_hidir, S24 FE bir tık üvey evlat muamelesi görmüş ama sonunda gelmiş. Hayırlı olsun. :D
Teşekkürler hocam, dün gece saatlerinde bu kadar gecikmenin now bar yüzünden olabileceği düşüncesi geldi aklıma... Takdir edersiniz ki fe serilerinde optik parmak izi sensörü var ve parmak izi sensörünün konumu ekranın biraz daha aşağısında kalıyor... Now bar'ı yukarı almaya mi calisti samsung Türkiye ekibi diye düşünmüyor değilim. 😅😅

S24 feden bahsediyoruz değil mi hocam? S24FE'de 120FPS seçeneği yok, Max 90FPS seçeneği va

Hocam güncelleyenler oyun performansı hakkında bilgi verebilir mi performans düşüklüğü varsa güncelleme benim için çok mantıklı olmaz
OpenGL'den Vulkan'a geçildiği için daha optimize, donma ve takılma olmadan 90 FPS sunuyor. Pil durumu ise 6.1'e oranla bir tık daha iyi.

OpenGL'den Vulkan'a geçildiği için daha optimize, donma ve takılma olmadan 90 FPS sunuyor. Pil durumu ise 6.1'e oranla bir tık daha iyi.

Tamamdır hocam güncelledim teşekkürler ama bir sorunum var One UI 6.1 de oyun oynarken bildirim gelince ekrana çıkmıyordu ama şimdi oyun oynarken her bildirimde ekrana bildirim çıkıyor bunu nereden kapatabilirim eskiden game boosterde vardı galiba ayar ama bu One UI 7 sürümünde game boosterde bulamadım o ayarı.

Hocam kurcalama nasıl gidiyor seri pil tüketimi analizi bekliyorum :D

S24 FE ONE UI 7 Türkiye ekran kullanım süresi. Bir günlük test edilmiştir.

1747261359201.png

Son düzenleme:
One UI 7'den hiç memnun kalmadım, çok hantal buluyorum. Çakma iOS gibi olmuş ve bazı eski sürüm APK'leri yüklememe izin vermiyor. Örnek: YouTube 1 sene önceki sürümü yüklemek gibi o yüzden geri sürüm düşüreceğim.

Edit: 14'e geri döndüm, oh be. Ben beğenmedim 15'i eğer memnunsanız eski sürümden devam edin.

Bir de 7'ye daha akışkan diyenler var neye göre akışkan acaba? One UI 6 çok daha hızlı animasyonlar konusunda, 7'de bariz hantallaşma var. Güncelleme işi artık tamamen telefonları yavaşlatmaya yönelik, buna eskiden inanmıyordum ama artık tecrübelerle bunun net olduğu ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
One UI 7'den hiç memnun kalmadım, çok hantal buluyorum. Çakma iOS gibi olmuş ve bazı eski sürüm APK'leri yüklememe izin vermiyor. Örnek: YouTube 1 sene önceki sürümü yüklemek gibi o yüzden geri sürüm düşüreceğim.

Edit: 14'e geri döndüm, oh be. Ben beğenmedim 15'i eğer memnunsanız eski sürümden devam edin.

Bir de 7'ye daha akışkan diyenler var neye göre akışkan acaba? One UI 6 çok daha hızlı animasyonlar konusunda, 7'de bariz hantallaşma var. Güncelleme işi artık tamamen telefonları yavaşlatmaya yönelik, buna eskiden inanmıyordum ama artık tecrübelerle bunun net olduğu ortada.
Memnun kalmamanız beni şaşırttı doğrusu. One UI 7 ile S22 telefonumda kayda değer bir akıcılık oldu. Animasyonları zaten en iyi hale geldi bu kadar akıcısını görmemiştim Samsunglarda.

Yine de sizin fikriniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı