Türkiye'de ve Dünya'da internet kullanımı

leonardo700

Picopat
Türkiye'de yaklaşık 65 milyon kişi internet kullanıyor. Bu 65 milyon kişi ise ortalama 1 günde 7-7.30 saatini Internet'te geçiriyor.
Dünyada ise yaklaşık 5 milyar kişi internet kullanıyor. Bu 5 milyar kişi ise ortalama 6-6.30 saatini Internet'te geçiriyor.
Ayrıca 3 Milyar'a yakın kişi de henüz Internet'le tanışamadı.
-2021'de yapılan bir araştırma.

Evet söylememişler ancak insanların ne Wikipedia geceleri geçirirdik diye anlattığı anılar da pekala piyasada bulunmuyor. Karaborsayı araştırmak gerek.
Wikipedia'da her bilgi bulunmuyor hatta bazı bilgiler yanlış bile. Oraya yazanlar da insan olduğu için. (Kaynaklı olanlardan bahsetmiyorum.) Her bilgi de doğrudan ulaşılması gereken bilgi olmayabilir. İnternet çağındayız elbette internet kullanımı fazla olacak hocam.

@eskilerin meraklisi Wikipedia doğru bilgiler barındırmıyor dostum.
Bana bir oranını verebilir misin acaba? Cidden bilmiyorum.

Wikipedia'da her bilgi bulunmuyor hatta bazı bilgiler yanlış bile. Oraya yazanlar da insan olduğu için. (Kaynaklı olanlardan bahsetmiyorum.) Her bilgi de doğrudan ulaşılması gereken bilgi olmayabilir. İnternet çağındayız elbette internet kullanımı fazla olacak hocam.

Ben internet kullanımı azalsın diye bir şey söylemedim, benim yakındığım kullanılan internetin ne için ne kadar kullanıldığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı