Türkiye'deki internet sorunu

Dwelf

Hectopat
Yer
Grozny
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Forumda internet ile alakalı çok sorun görüyorum ve aklımda şöyle bir soru canlanıyor, diğer ülkelerde internet çok iyi iken neden bizim ülkemizde internet bu kadar sıkıntılı ve kötü? Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Öncelikle merhabalar. Forumda internet ile alakalı çok sorun görüyorum ve aklımda şöyle bir soru canlanıyor, diğer ülkelerde internet çok iyi iken neden bizim ülkemizde internet bu kadar sıkıntılı ve kötü? Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir?

İnterneti verebilecek güçleri varken bunu 2023'e saklıyor ve vaat olarak kullanıyorlarsa çok bir şey beklememek gerek zaten :/

Ben size bir yerde katılmıyorum. Yabancı forumlarda dolaşmadığınızı düşünüyorum ve bu yüzden başka ülkelerin internet sorunu olmadığını iddia ediyorsunuz.

Bana Türkiye'de iyi giden bir şeyi söyle dostum, ondan sonra internetine çözüm bulalım.

Galiba, Aselsan'ın çalışmaları olabilir.

Son düzenleme:
Devletin alın fiber yapın diye verdiği destekleri Katar ortaklı internet şirketleri hiç ettiği için olabilir mi? Nasıl olsa dingonun ahırı zaten Türk milleti çadırlı-padişahlı fıkrada ki gibi 2. çadıra dünden razı. Kim hesap soracak ki? Otur, kalk; otur, kalk. Çok kafa yormaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı