ABD zaten böyle yönetiliyor. Faşist düşüncenin korunumu.Bunu halledebilirler, ama dengeyi çoğu zaman sağlamak elde olmuyor. Bakın ABD'de bile sokakta yaşayanların sayısı ne kadar fazla.
Yazanın kafası yere düşüyor arkasından terörist diye bağırıyorlar.Yazacak çok şey var, sussak gönül razı değil..
Yazacak çok şey var, sussak gönül razı değil..
Anonim mi? Devlet şu an bunları okuyor, bahse girelim mi?Evet işte. Herkeste bunun farkında. Öyle bir kaç kişinin anonim şekilde yazı yazmasıyla ses çıkartmış olmuyor. Birilerinin artık bunu söze dökmesi lazım ki halk ayaklansın.
ABD zaten böyle yönetiliyor. Faşist düşüncenin korunumu.
Yazanın kafası yere düşüyor arkasından terörist diye bağırıyorlar.
Yani bir gerçek söylemek istiyorum ama Türkiye'nin 2023 seçiminde bu hükümetin gene kazanacak olması her şeyi özetliyor.@Befehle, vaktini böyle yerlerde harcayan yazar filozof.
2071 herşey daha güzel olacak dostum sabretmelisin (!)Yani bir gerçek söylemek istiyorum ama Türkiye'nin 2023 seçiminde bu hükümetin gene kazanacak olması her şeyi özetliyor.
Cumhurbaşkanı açıklamalarında 2053 ve 2071 hedeflerini dile getiriyordu iyi noktaya değinmişsin2071 herşey daha güzel olacak dostum sabretmelisin (!)
Beni en çok üzen, sinirlendiren devlet değil aslında. Beni üzüp sinirlendiren bunları bildiği halde bu sefilliği devam etmesine yol açan yaşam formları. Ne diyeyim artık, ne diyeyim gözünü seveyim!Yani bir gerçek söylemek istiyorum ama Türkiye'nin 2023 seçiminde bu hükümetin gene kazanacak olması her şeyi özetliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.