Türkiye'deki vücut geliştirmeciler ilaçları nasıl temin ediyor?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar Türkiye'deki ünlü vücut geliştirmeciler bu ilaçları nereden temin ediyor? Alacağım için değil veya ilaca başlayacağımdan değil ama Türkiye'de satılan ilaçların neredeyse tamamı sahte ve merdiven altı yapılıyor. Bu adamlar sahte ilaçları mı kullanıyor yoksa yurt dışından falan mı getirttiriyorlar?

Arkadaşlar Türkiye'deki ünlü vücut geliştirmeciler bu ilaçları nereden temin ediyor? Alacağım için değil veya ilaca başlayacağımdan değil ama Türkiye'de satılan ilaçların neredeyse tamamı sahte ve merdiven altı yapılıyor. Bu adamlar sahte ilaçları mı kullanıyor yoksa yurt dışından falan mı getirttiriyorlar?
Askerler bu mühimmatları nerden buluyor tank falan satılmıyor ki? Gibi bir soru olmuş hocam sizinki.
İşin içinde olan adam orijinal ürünü bulur bundan doğal ne var. Kendisi bulamasa dahi o kadar koçlarla, doktorlarla çalışıyorlar oradan hallederler. Zaten camiada herkes kimin ne kalite ürün sattığını biliyordur.

Askerler bu mühimmatları nereden buluyor tank falan satılmıyor ki? Gibi bir soru olmuş hocam sizinki.
İşin içinde olan adam orijinal ürünü bulur bundan doğal ne var. Kendisi bulamasa dahi o kadar koçlarla, doktorlarla çalışıyorlar oradan hallederler. Zaten camiada herkes kimin ne kalite ürün sattığını biliyordur.

Hocam ama bu ilaçların satışı yasal değil ki. Doktora sorsa hangi doktor sürekli bu adama ilaç temin edecek bir yerden sonra doktorun da başı derde girer sen niye bu kadar ilacı kendine temin ediyorsun derler. Koçlarla çalışsa koçlar da sürekli eczaneden ilaçları toplasa eczane nasıl ilaç yetiştirecek ki? Yani belirli bir yerden sonra illa merdiven altına kayma olasılığı da var. Sürekli olarak her hafta bu kadar ilacı temin etmek zor olur diye düşünüyorum ben.

Genelde özel olarak İran'dan getirtiyorlar.

Ben İran'dan gelenlerde sahte diye biliyorum. Kadir hoca bir ara ucuz diye bir sürü toplatıp getirmiş bir gram etki bile vermemiş hiçbir şey değişmemiş.

Hocam ama bu ilaçların satışı yasal değil ki. Doktora sorsa hangi doktor sürekli bu adama ilaç temin edecek bir yerden sonra doktorun da başı derde girer sen niye bu kadar ilacı kendine temin ediyorsun derler. Koçlarla çalışsa koçlar da sürekli eczaneden ilaçları toplasa eczane nasıl ilaç yetiştirecek ki? Yani belirli bir yerden sonra illa merdiven altına kayma olasılığı da var. Sürekli olarak her hafta bu kadar ilacı temin etmek zor olur diye düşünüyorum ben.
Aga koskoca IFBB adamlar Olympian sporcu adamlar merdiven altına mı kayacak? Neden kaysın? Doktorun başı neden derde girsin? Bu işte çalışan doktor gece bu işi yapıp gündüz sağlık ocağında mı çalışıyor sanki. Adamın işi bu. Bu ilacı üreten, sporculara tedariği sağlayan binlerce adam var.
Ben İran'dan gelenlerde sahte diye biliyorum. Kadir hoca bir ara ucuz diye bir sürü toplatıp getirmiş bir gram etki bile vermemiş hiçbir şey değişmemiş.
Evet büyük olasılıka sahte oluyor oradakiler ama orijinal de var.
düşün yani Nihat Kaya falan gidip Irandan kaçak mal alacak 😂

Ayrıca yasal değil diye bir şey yok. Var ama şöyle:
İllegal Kumar nasıl yasaksa bu da öyle yasak 😂 Kumar yasak diyorlar her yerde boy boy reklamları var. En az 5 milyon kişi oynuyor Türkiyede Kumar ki bu da sırf verilere göre.
Trendyolda SARMS satılıyor aga ne yasal olmaması Allah aşkına 😂

Aga koskoca ıfbb adamlar olympian sporcu adamlar merdiven altına mı kayacak? Neden kaysın? Doktorun başı neden derde girsin? Bu işte çalışan doktor gece bu işi yapıp gündüz sağlık ocağında mı çalışıyor sanki. Adamın işi bu. Bu ilacı üreten, sporculara tedariği sağlayan binlerce adam var.

Evet büyük olasılıka sahte oluyor oradakiler ama orijinal de var.
Düşün yani Nihat kaya falan gidip İran'dan kaçak mal alacak 😂

Aslında ünlü vücut geliştirmeciden kastım gökalaf gibi insanlar. Yarışmayan ama sosyal medyada ismi olan kişilerden bahsediyordum. Ayrıca bazı bu sosyal medyadaki vücut geliştirmecilerde yaptığı kürlerden bazen ufak ufak bahsediyordu ama adam o söylediği ilaçları her hafta 2 güne bir alsa 1 seneye kalmaz ölür diye düşünüyorum. Bence bazılarının kullandıkları ilaçlar sahte dolayısıyla vücutlarına fazla etki etmediklerinden dedikleri kadar abartılı kürler yapabiliyorlar.

Ya oğlum hepsini aynı kişi yapıyor birine uranyum birine …yum ayağaaa 😂
Kadir Hoca bın creatine yerine steroid verdiği çocuk anısı var Atakanla onu dinle aga çok iyi.

Ya oğlum hepsini aynı kişi yapıyor birine uranyum birine …yum ayağaaa 😂
Kadir hoca bın creatine yerine steroid verdiği çocuk anısı var atakanla onu dinle aga çok iyi.

Dinlemiştim onu da çocuğun haberi olmadan çocuğa ilaç vermek biraz sıkıntılı olmuş adamda bir kalp rahatsızlığı bir şey olsa tak diye gidebilirdi yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı