- Makaleler
- 5
Patriot çok bilindik bir marka değil ama. SanDisk daha çok biliniyor.Hocam 240 GB SanDisk SSD Plus pek ucuz değil ama. 250-260 TL falan. O fiyata Patriot Burst var yine.
Patriot çok bilindik bir marka değil ama. SanDisk daha çok biliniyor.Hocam 240 GB SanDisk SSD Plus pek ucuz değil ama. 250-260 TL falan. O fiyata Patriot Burst var yine.
İşte bir bilseler Patriot'un daha kaliteli olduğunu o bütçelere...Patriot çok bilindik bir marka değil ama. SanDisk daha çok biliniyor.
Bende de var bundan bir tane. Birisi yazma koruması attığı için kullanılamıyor ama.SanDisk USB'lerin kalitesi de göreceli bence. Şahsen ben aldığım zaman gidip en ucuzunu alırdım.
Alan kişiler de SanDisk'in meşhur olmasına güveniyor sanırım.
Eki Görüntüle 856080
Meşhur model :d Şimdi bunu da satmıyorlar.
Detaylı olarak incelemedim. Sonra bakabilirim.Hocam Alpin SSD kullanıyorsanız hala bize yardımcı olabilir misiniz? @Rambo Okan Güler hocam bir rehber hazırlıyor orada Alpin SSD ile ilgili pek bir bilgi bulamadığımızdan boş kaldı çoğu yeri. Mesela kontrolcüsü nedir, DRAM var mı?
Hocam şu konuda paylaşabilirsiniz özelliklerini.Detaylı olarak incelemedim. Sonra bakabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.