Türkiye'ye şeriat gelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış atım!!
 
Bu seçim milletin iradesiydi arkadaşlar, isyan kimse çıkarmayacak bak görürsünüz. Adam diyor kadınları sahiplendireceğiz ama yine de %50 aldı. Evet şeriat gelecek sağdan yazmaya alışmamız gerekiyor maalesef. Bu arada 5 yıl boyunca kimse zam, altın, dolar, mülteci falan konuşmasın veya ağlamasın çok kötü konuşurum yoksa. Maalesef bunları da söylemek zorundayım çünkü artık bende geleceğim hakkında korkuyorum.
 
Adı şeriat olmayacak ki. Ufak ufak adımlar atacaklar. Alkol yasağı, konser yasağı...
Biliyorum zaten. Ama bir yerden sonra (arapça getirmeye, Türk bayrağının ismini değiştirmeye, sıfırdan anayasa kurmaya kalkmak) gibi birşey yapsınlar o zaman ülkede iyi isyan çıkar.
 
Bir anda tabii ki de gelmeyecek. Yavaş yavaş her şeye düzenleme getirip ısındıra ısındıra şeriatı getirecekler.

Önce bayram kutlama gibi şeylere düzenleme gelir. Daha sonra alkole düzenleme gelir. En son kılık kıyafet yasası gelir.

2027’de de 30 milyon resmi a*ap oy kullanır. Şeriat ilan edilir. Type-C nin yerine bir piyon atanır. 10-15 yıl sonra da diğer barbar orta doğu ülkelerine ne olduysa aynısı olur.
 
Halka iyi bir şey olarak gösterip halka yedirirlerse bal gibi gelir. Ülkenin 14 Milyon'u Suriyeli zaten. Onlar dünden razı.
 
Gelmez, gelemez. Halkimiz güçlü bir halk buna direniş gösterir v for vendetta gibi oluruz. Biz hükümetten korkan bir halk değiliz!
v5.gif
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı