Türkiye'yi seviyor musunuz?

Türkiye'yi gerçekten seviyor musunuz?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@453281 anladım hocam haklısınız aslında. Ülkenin durumu iyi değil şu an ama bu ülkemizi sevmemek için bir sebep değil. Düzeltebiliriz bu durumu. Umudumuzu kaybetmememiz gerek. Bu vatan bize Atatürk'ün emaneti. İmzama o sözü boşuna koymadım. Atatürk bizi seviyor ve bu ülkeyi çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyor. Ülkeyi terk edip onu yüzüstü bırakamayız, bırakmamalıyız.
Ben geçen gün bunu yazdığımda bir arkadaş burada mıydı hatırlamıyorum, bana batan ülkeyi neden kurtaralım demişti. Atatürk batan ülke yerine sıfırdan ülke kurdu ama umurlarında değil. Sadece batıya bakıp ah ne güzel demekle geçiriyorlar hayatlarını. Böyle olunca da bir halt olmuyor. Ama düzelteceğiz. Şimdi olmazsa 5 sene 10 sene sonra. Bu ülke kesinlikle düzelecek, düzelteceğiz. Ama ilk önce şeriatçıların gitmesi lazım Arabistana.
 
chrome_JWVXhjizjK.jpg


Cok aci bir sonuc bu ama. Türkiye ile devlet politikasini, ekonomiyi, adaleti karistirdiginizi zannederek kendimi avutayim ben.
 
@Neşeli Enginar fakirliğin sebebi ülke ama.

Fakir falan değilim ama anlayabiliyorum kimse bayrağında ay yıldız var diye sevemez mesela iyi ekonomik şartlari kötüyse.
 
@Neşeli Enginar fakirliğin sebebi ülke ama.

O zaman sizin icin Türkiye = Fakirlik mi? Olaya cok yanlis baktiginizi düsünüyorum. Konuyu sabote etmemek icin farkli detaylara girmiyorum. Türkiye'de neden fakirlik var diye bir konu acarsaniz bunu doyasiya tartisabiliriz.

Sevgiler :)
 
@Neşeli Enginar fakirlik değil ben de değilim diye belirtmiştim fakir insanların beğenmesi normal bazılarının kendi suçu bazılarının da direk hayata 2-0 3-0 geride başlıyor konuyu da şu an acasim yok geç oldu zaten yarın açabilirim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı