Türklerin kalitesiz ve kolay oyun oynaması

Sunucusu kapanan oyunun adını hatırlamıyorum ama şuan çok kaliteli ve güzel oyunlar var Rainbow Six Siege gibi, birine oyna desen paralı der ama gidip pubg mobile'a valorant'a zula'ya binlerce para dökmüştür :D
Hayatımda Rainbow Six: Siege kadar dandik bir taktiksel shooter oyunu görmedim :)
Ready or Not falan girip sıfır ses yapmama rağmen npclerden duvar arkası headshot yerim daha iyi.

Ben böyle düşünmüyorum açıkcası kastınız minecraft lol vb gibi ise dünya oynuyor sadece bizim ülke ile alakalı bişe yok.

15 yaşındayım, kolay ve kötü oyunları oynamıyorum. Zor oyunları ekstra seviyorum hatta. Genellemeniz aşırı saçma, büyükler bizden daha kötü oyun zevkine sahipler demek gibi bir şey.
Hocam sadece sizi kastetmedim bu yaş grubunun %90'ı bir oyundan başka hiçbir oyun bilmeyen tek oyuna odaklı kalan tipler.

Hayatımda Rainbow Six: Siege kadar dandik bir taktiksel shooter oyunu görmedim :)
Ready or Not falan girip sıfır ses yapmama rağmen npclerden duvar arkası headshot yerim daha iyi.
Çünkü zor hocam,valorant oynayabilirsiniz kolay oyun istiyorsanız.

Zevk meselesi mi popülerliklerinden ötürü mü nedendir bilmiyorum artık. Bırakın kendilerini oyuncu sansınlar. Kendi adıma konuşayım şu Valorant neden oynanıyor aklım almıyor hayatımda bu kadar kötü adam vurma olayı olan bir oyun görmedim.

Oyunun zorluğuyla dandikliğinin arasında hiçbir ilişki yok. En basit dandiklik örneği sağ tık yapınca tepmenin yok olması :)
Ayrıca şimdi bizim özel harekat ateş ederken kafaya cross koyup Q + E falan mı yapıyor?

Zevk meselesi mi popülerliklerinden ötürü mü nedendir bilmiyorum artık. Bırakın kendilerini oyuncu sansınlar. Kendi adıma konuşayım şu Valorant neden oynanıyor aklım almıyor hayatımda bu kadar kötü adam vurma olayı olan bir oyun görmedim.
Bende uzun bir süre oynadım valorant'ı oyunu bıraktığımda derin bir nefes çektim,ne güzel oyunlar varmış farkında değilmişim.

Yeni konular

Geri
Yukarı