Türklerin kalitesiz ve kolay oyun oynaması

Hocam onlardan bahsetmiyorum,bu ülkede hala Zula oynayıp oyuna para dökenler var.


Evet güzel oyunlardan biride bu global olarak popüler ama ülkede adam akıllı oynayan yok bu oyunu,sanki ülkedeki insanların beynine bir çip konmuş ve sadece 2 oyun bilmelerine izin verilmiş.
Millet yeni oyun denemekten korkuyor mu çekiniyor mu bilmiyorum. Mesela sırf yokluktan Overwatch 2 indirdim oyun çok zevkliymiş sardı oynuyorum hala. Her oyunu herkesin beğenmesi tabi imkansız ama millet kapanmış yeni oyunlara.
 
Hocam onlardan bahsetmiyorum,bu ülkede hala Zula oynayıp oyuna para dökenler var.
O halde güzel noktaya değinmişsiniz hocam. CS:GO, R6X gibi oyunlar varken Zula oynamak; Knight, Silkroad varken Mt2 oynama saçmalığına benziyor. İşin ilginç tarafı Türk oyuncu topluluğu hep böyleydi. Yapcak bir şey yok. Zevkler tartışılmaz.
 
Millet yeni oyun denemekten korkuyor mu çekiniyor mu bilmiyorum. Mesela sırf yokluktan Overwatch 2 indirdim oyun çok zevkliymiş sardı oynuyorum hala. Her oyunu herkesin beğenmesi tabi imkansız ama millet kapanmış yeni oyunlara.
Evet hocam herkes her oyunu sevmez zaten ama bazıları o kadar kapılmış ki o küçük beyinlerine bir kaç oyun ismi giremyor.
 
Bedava olan yüzlerce güzel ve iyi sistem gerektirmeyen oyunlar var hocam. Fakir dediğiniz kişiler 1 oyun için 20.000TL verip bilgisayar alıyor.

Cebimdeki telefon 20 bin TL. Şu anda 20 bin TL'ye imkansız güncel sistem dizemesin.
Artı olarak oyun dedğin zevkine göre. Kimisi şeker bulmaca oynar kimisi Call of Duty Modern Warfare II, Battlefield 2042 veya PUBG Mobile.
 
Arkadaş konu açarak egosunu tatmin etmeye çalışmış sanırım, Türklerin kalitesiz ve kolay oyun oynaması kadar saçma bir giriş olamazdı herhalde, kimisi onu sever kimisi bunu sever zevkler ve renkler tartışılmaz, arkadaşın sorduğu soru şuna benziyor ben bulguru domatesli seviyorum sen neden sade seviyorsun, ayrıca üst mesajlarınızda demişsiniz ki "Fakir dediğiniz kişiler 1 oyun için 20.000TL verip bilgisayar alıyor." bu kafada kaç kişi var %5 hadi bilemedin %10'luk kesim adam akıllı teknolojiye sahip, bu yüzden lütfen konuşmalarınızda genelleme yapmayın.
 
Çünkü Türkler fakir.
İyi oyunlar iyi sistemler gerektiriyor ve o iyi oyunlar binlerce liradan çıkıyor.

Onun da çaresi var. Oyun satın alan vs. korsan indiren.

images (5).jpeg
 
Bu sadece bizim ülkemizde mi böyle? 10-17 yaş aralığı basit ve kalitesiz oyunları oynuyor. Çoğu güzel oyun Türkiye'de olmadığı için sunucularını kapatıyor. Güzel oyunların değeri bilinmiyor ve hâlâ o boş oyunlara binlerce lira yatırıyorlar aklım almıyor.

8-12 yaş desen daha doğru olur.
 
Arkadaş konu açarak egosunu tatmin etmeye çalışmış sanırım, Türklerin kalitesiz ve kolay oyun oynaması kadar saçma bir giriş olamazdı herhalde, kimisi onu sever kimisi bunu sever zevkler ve renkler tartışılmaz, arkadaşın sorduğu soru şuna benziyor ben bulguru domatesli seviyorum sen neden sade seviyorsun, ayrıca üst mesajlarınızda demişsiniz ki "Fakir dediğiniz kişiler 1 oyun için 20.000TL verip bilgisayar alıyor." bu kafada kaç kişi var %5 hadi bilemedin %10'luk kesim adam akıllı teknolojiye sahip, bu yüzden lütfen konuşmalarınızda bence genelleme yapmayın.
Hocam yazdıklarımı okusaydınız böyle bir mesaj yazmazdınız zaten,ben neyine egosunu tatmin edeceğim? Bende 2000TL'lik oyunlar oynamıyorum, saçma saçma oyunlara binlerce para yatırmak yerine daha iyi oyunlar alıp oynayabilir, bahsettiğim bu.Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama Türkiye'de oyun oynayanların hali ortada.

Her hafta en az 2 kere açılıyor bu konular,turbox alınır mı? Mesajlar ise şu şekilde: "bu bilgasayar alinir mi volorant acar mi?" sonra biri alınmaz diyor ve konu sahibinin mesajı ise şu: "niye acmiyor mis gibi ekran karti ve i5 var."
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı