TürkNet: Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir.

Sweaxly

Centipat
Aralığın sonunda taahhütüm bitiyor ve ben bir an önce internet sağlayıcısı değiştirmek istiyorum. Bunun için ilk olarak Superonline'da şansımı denedim ancak verebilecekleri maksimum değer 12 MB. Bir de şansımı TürkNet'te deneyeyim dedim ancak sorgulama sırasında aşağıya bıraktığım görseli gördüm.

Bunun anlamı nedir? Fiberden kastı ne?

tt.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sweaxly Hangi servis sağlayıcıyı kullandığını net bir biçimde belirtmemişsin ancak Türk Telekom'un altyapısı vardır tahminen. Eğer hali hazırda Türk Telekom kullanıyor ve TT'den farklı bir ISS'e geçmek istemiyorsan sorgulama yap, Fiber hizmet görünmüyorsa müşteri temsilcisi ile görüşüp bölgede yeni müşteriler için port açılıp açılamayacağını danış Tolga'nın da söylediği gibi.

Peki aldığın değerler nedir ve memnun musun?
Daha önce kullandığınız altyapı değerleriniz neyse o olur değişen olmuyor. Türktelekomdan geçiş yaptım aynı değerler hiç bir değişiklik yok. Fiyat performans olarak gayet memnunum sadece 2 hafta önce genel bir sorun vardı 8 saat kesinti olmuştu 00:00 08:00 aralığında ondada mesaj gönderdiler bakım yapılacak diye.
test.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı