TürkNet ADSL’den VDSL’e geçiş nasıl olur?

EmreSmskk

Megapat
Daha fazla  
TürkNet 16MBPS ADSL kullanmaktayım. VDSL altyapım galiba yok. Destek bölümünden VDSL’e geçmek istediğimi, ne yapmam gerektiğini belirttim. Bana paket değişikliği talebiniz alındı boş port varsa, modeminiz VDSL destekliyorsa vs. geçişiniz gereçekleşecek dendi. 1 hafta falan geçti hala bir ses yok müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Acaba VDSL’e geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı desteğiniz yoksa sanmıyorum geçebileceğinizi. Altyapı ve uyumlu bir modem varsa başvurunuzu yapıp geçebilirsiniz. Ben de bu yüzden fiber kullanamıyorum maalesef.
Sokakta fiber vdsl internet kullananlar var. Benim de başvuruyla geçebilme ihtimalimin olması lazım. İki yan binamızdaki komşumuzun evinin önünde fiber kutusu var ve ttnet fiber kullanıyolar keza turknet vdsl kullananlar da var

Sokakta veya başka binada kullanılıyor olması önemli değil. Sizin binanıza kurulmadığı için kullanamıyorsunuz. Aynı durumu yaşıyorum ben de. Etrafımızdaki bütün binalarda fiber var ama bizde yok maalesef. Sizin apartmana bu hizmeti çektirebilmeniz için apartmanda oturanların en az %51 kadarının kabul etmesi ve talep edilen ücreti ödemeniz gerekecek. Daha sonra başvurunuzu yapınca binanıza ana kutuyu kuracaklar. Sonra siz başvuru imkanı elde edeceksiniz.

Sokakta veya başka binada kullanılıyor olması önemli değil. Sizin binanıza kurulmadığı için kullanamıyorsunuz. Aynı durumu yaşıyorum ben de. Etrafımızdaki bütün binalarda fiber var ama bizde yok maalesef. Sizin apartmana bu hizmeti çektirebilmeniz için apartmanda oturanların en az %51 kadarının kabul etmesi ve talep edilen ücreti ödemeniz gerekecek. Daha sonra başvurunuzu yapınca binanıza ana kutuyu kuracaklar. Sonra siz başvuru imkanı elde edeceksiniz.
Peki fiber değil de vdsl kullanmak için de mi aynı şartları uygulamamız lazım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı