TürkNet VDSL'e Geçiş

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200410-000121_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200410-000121_Samsung Internet.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 56
Bulunduğum lokasyonda sadece Türk Telekom'un altyapısı olduğu için NetSpeed ya da TürkNet arasında çok bir fark olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta altyapı Türk Telekom'a ait olduğu için her şey onlarda bitiyor.
Elbette fark oluyor. O zaman sadece Turk Telekom olsun nasılsa bizim altyapımız var diye. Siz seçtiğiniz servis sağlayıcısının sunucularından hizmet alıyorsunuz. Sadece bu hizmeti size getiren kablo TT'nin.

Ben de TT altyapısı olan bir yerdeyim ve binam 20-25 yıllık. Bakır kablo var. Fiziki olarak kutuya uzaklık 25 metre. Kablo olarak uzaklık 180 metre. TT taahhütüm bitince TurkNet geçeyim demiştim taahhütsüz diye. 59 liraydı o zamanlar. Sonra 65 lira oldu pat diye. Sonra bağlantı problemleri yaşadım ping vesaire sorunlar oldu. Kayıt açıyorum. 1 gün sonra sorun çözüldü diye kayda cevap veriyorlar ama sorun çözülmüyor. Kaydı kapatmadıkları için yeni kayıt da açamıyorum ve cevap da veremiyordum. Lanet olsun diyerek NetSpeed'e geçiş yaptım.

Müşteri hizmetlerinde çalışanlar gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorlar.

AKN kalktığı vakitlerde ping problemim olmuştu altyapı yetersizliğinden dolayı. Aradım dedim ben statik IP istiyorum diye. İsterseniz port yenileme yapalım. Birkaç gün deneyin, memnun kalmazsanız tekrar arar talep edersiniz dedi. Normalde diğer firmalar bunu size satmak ister ama onlar önce denedi çözülür belki diye. Düştü ama benim istediğim gibi olmadığı için ben yine talepte bulundum.

Dostum Türk Telekom'dan geçeli 1 hafta oldu 35 mgpksl paketim 33 alıyorum memnunum olur da geçersen davet kodumla üye olursan sana da bana da 1 ay hediye ediyor davet kodum OSX10SG11CMI

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı