Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben baktığımda 75mbps gözüküyordu ama altyapı yan bina da varmış, biz de değilmiş. 1 sene boyunca yan binadan gelmesini bekliyoz. :d Daha da bekleriz heralde.
Not: Tüm siteler de gözüküyodu.
Alabileceğim hızı 28Mbps olarak gösteriyor ama ben 1mbps bile alamıyordum ttnetde kapattırdım, mileniye geçsem sizce gerçekten bu hızı verebilirler mi?
@Adım Fatih Elit ekip talep edip, hem bina içinden hem evin içinden hız ölçümü yaptırmak lazım. Bir sıkıntı varsa ortaya çıkar. Yoksa 1 Mbps çıkmasının başka açıklaması yok. @ArdaMert Boş port olmaması durumda düzenli kayıt açıp baskı yaparsanız daha kısa bile sürebilir ama sonunda geçersiniz.