- Makaleler
- 4
Daha fazla
Bir buçuk ay önce TürkNet altyapı sorgulama da bakınca "tebrikler, aktif alt yapımızdasınız" yazıyordu. Hatta konusunu bile açmıştım gerçek mi diye.
www.technopat.net
Hatta konum burada ve fotoğrafı var. Her şey orta da gözüküyor. 2-3 haftadır ise sorgulama sitelerin hiçbirinde adresimde altyapı sorgulama yapamıyordum. Çalışma var herhalde dedim. Bugün sonuçlara ulaşabildim ve TürkNet'te arama yaptığımda "altyapımızdasınız" diye bir sonuç çıkmadı. Bu dolandırıcılık değil mi? Müşteriyi kandırmak değil midir bu şimdi?
TurkNet Altyapı Sorgulamak
Altyapı sorgulama sitelerinden alt yapımı sorguluyorum. Biri 17 Mbps, diğeri 82 Mbps, TurkNet ise altyapımızda olduğunuz için 100 download 100 upload verelim diyor. Hangisi doğru anlamış değilim. Gönül TurkNet'e inanmak istiyor tabi. :D
Hatta konum burada ve fotoğrafı var. Her şey orta da gözüküyor. 2-3 haftadır ise sorgulama sitelerin hiçbirinde adresimde altyapı sorgulama yapamıyordum. Çalışma var herhalde dedim. Bugün sonuçlara ulaşabildim ve TürkNet'te arama yaptığımda "altyapımızdasınız" diye bir sonuç çıkmadı. Bu dolandırıcılık değil mi? Müşteriyi kandırmak değil midir bu şimdi?
Son düzenleyen: Moderatör: